OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

4 Kasım 2013 Pazartesi

Blog çekilişinizi - Blog Toplantılarınızı - Kişisel Etkinlikler Duyurularınızı OMActivities Blog'da duyurabilirsiniz !

Bildiğiniz gibi yakında 3.Bumarang Blog Oscar'ları verilecek. Bende bu nedenle diğer blogları inceleme fırsatı buldum. Özellikle moda ve stil blogları (makyaj, oje, güzellik blogları) oldukça fazla okuyucu kitlesine sahip. Bu okuyucu kitlesinin ortak özelliğini bulmaya çalıştım. Yaş ortalamaları oldukça genç ve ayrıca yüzde olarak oldukça baskın bir şekilde kadın blogger olduğunu gördüm. Ve çoğu blog sahibi çok ilginçtir BLOG ÇEKİLİŞİ yapıyor. 

Blog çekilişine karşı değilim, özellikle blog içeriği ile uyumluysa oldukça eğlenceli ve ilginç olduğunu düşünüyorum. Moda blogger'ları moda ile ilgili bazı markalardan sponsor alıp o ürünleri okuyucularına vererek hem markayı hem de blog okuyucularını mutlu ediyor. 

Şimdi bunun etkinlikle ne ilgisi var diyeceksiniz? Ben bir çekiliş yapsam bunu nasıl duyururum diye düşündüm ve çekiliş dışında da etkinlikleri blog üzerinden yayınladığımı fark ettim. Şimdi çoook uzatmadan OMActivities Blog'u  diğer blogların ETKINLIK duyurma ortak platformu olmasını  hayal ettim. Ve bu fikir hoşuma gitti...

ÖRNEK 1: Blog Toplantıları - Etkinlikleri


Siz bir blog sahibisiniz ve örneğin Moda Blogları toplantısı yapmak istiyorsunuz. Bu  bloggerları ve moda meraklılarını ilgilendiren bir etkinlik. O zaman bu etkinliğinizi olabildiğince fazla kişiye duyurmak istersiniz değil mi? Ben böyle bir etkinliğin sahibi olsam Farklı etkinliklerden haberdar olmak isteyenlere yönelik bir blog'da yayınlanmasını (açıkcası ) çok isterdim. 

ÖRNEK 2: Blog Çekilişleri 


Siz bir blog sahibisiniz ve Blog çekilişi yapmak istiyorsunuz. Blog çekilişini olabildiğince fazla kişiye duyurmak istiyorsunuz. (Ben olsam toplu olarak herkesin baktığı bir Etkinlik blog'unda yapacağım çekilişin yayınlanmasını isterdim) Mesela ilk çekiliş etkinlik bilgisini *bloghocam için yapacağım. ;) 

ÖRNEK 3: Kişisel Hobi Merak Etkinlikleri 


Blogger değilsiniz ama katılacağınız ya da organize ettiğiniz ilginç bir etkinliği duyurmak istiyorsunuz. (Metal grupları buluşması, jazz dinletisi, yerel slackline haftalık toplantısı, enduro motorsiklet gezi etkinliği, kaya tırmanışı ve kamp etkinlikleri, oryantiring eğitim etkinlikleri gibi)  (bu kategori sizin hayal gücünüzle sınırlı) Bu sebeple lütfen koordine ettiğiniz veya duyup katılacağınız ama daha fazla kişinin duymasını istediğiniz etkinlikleri bizimle paylaşın.

İşte bu yüzden bende OMActivities'in ILGINÇ ETKİNLİKLER Twitter hesabının gücü ile birlikte sizlerin yayınlamamı istediğiniz ILGINC ETKİNLİKLERİNİ bana göndermenizi ve içeriğinin OMActivities'e uygun olduğunu düşündüğüm etkinliklerini blogda  yayınlamayı istiyorum. 

Etkinlikleri duyurmak istiyorsunuz bize nasıl haber vermelisiniz? 


Dikkat edilmesi gereken en önemli konu, zaman konusu. 1-2 gün öncesinden verilen etkinlik haberinin kimseye faydası olmayacaktır. Bu yüzden lütfen en az 5 gün öncesinden bana yapacağınız veya katılacağınız etkinliğin detaylı bilgisini bana mail atmalısınız. (info@omactivities.com) veya iletişim sayfasından bana ulaşabilirsiniz. 

Etkinlik ismi:
Etkinliğin nerede yapılacağının açık adresi:  (Varsa krokisi) 
Etkinlik Zamanı:
Etkinliğe katılım şartlarını: 
Ücretli mi bedava mı olduğu bilgisi:
Ve tabii ki Etkinlikle ilgili görseller (en az 1 adet en fazla 3 adet görsel) 
Kendi kontak bilgileriniz (mail adresiniz, twitter, blog adresiniz vs) 

Bu bilgileri tam olarak göndermeyenlerin etkinlik bilgilerini OMActivities blog'da yayınlanmayacağını özellikle belirtmek isterim. 


Etkinlikler Haberler kısmında gösterilecek, etkinlik linki olarak da OMActivities Farklı Etkinlikler kısmında yer alacaktır. 


Örnek Etkinlik Bilgilendirmesi :


BLOG ÇEKİLİŞİ 

Etkinlik ismi: Pırlanta Tek Taş Yüzük Ödüllü Blog Çekiliş Etkinliği 
Etkinlik Tarihi: Blog çekilişine katılım son tarih : 11 Kasım 2013 
Etkinliğe katılım şartları: 
Zorunlu şart 1: Çekilişe katılabilmeniz için yerine getirmeniz gereken zorunlu bir şart var. Sare Pırlanta’nın  Facebook veya Twitter sayfalarından en az birini takip ediyor olmalısınız. 
Zorunlu Şart 2: Çekilişe katılmanız için yerine getirmeniz gereken diğer zorunlu şart ise aşağıdaki çekiliş bannerını blogunuzun kenar çubuğuna (sidebar) ana sayfada görünecek şekilde eklemeniz. 
Katılım ücretsizdir


BLOG ÇEKİLİŞİ

Etkinlik ismi: Yılbaşı Sepeti Blog Çekiliş Etkinliği 
Etkinlik Tarihi: Blog çekilişine katılım son tarih : 23 Aralık 2013 

4 yorum:

  1. Blog çekilişi duyurma şeysi güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah ama daha çok kişiye duyurmak gerekli.. sen blog çekilişi veya etkınlıgı yaptıgında bana haber verirsin ;)

      Sil
  2. Merhaba,
    Çok yeni blogumuzda bir çekiliş düzenledik, sonra da size rastladık. Şimdiden katkınız için teşekkürler :)

    http://puzzlegaleri.blogspot.com.tr/2014/08/puzzle-galeride-hediye-cekilisi-var.html

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...