OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

20 Kasım 2013 Çarşamba

Destek: Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosu 2013

Geçen sene Bedensel Engelliler Sanat Tiyatro'su için küçük bir destekte bulunmuştum. Bu sene de aynı şekilde Bedensel Engelliler için küçük de olsa bir destek vermek istedim ve Bedensel Engelliler Sanat Eğitim Merkezi Tiyatro Topluluğu'nun gösterisi için bir adet bilet aldım. Çoğumuzun hayatı koşuşturma içinde geçiyor, bu tarz anlamlı gösterilere zaman ayıramıyor olabiliriz. Ama gidemesek bile bilet satın alıp  onlara destek olabiliriz diye düşünüyorum. 


Önemli bilgi:  Bilet satın almak çok kolay. Telefonla arayıp bileti almak istediğinizi söylüyorsunuz. Adresinize motokargo ile ücretsiz olarak biletiniz geliyor. Üstelik çok da güzel bir zarfı var. Ayrıca ödemeyi de kapıda direk olarak elden yapabiliyorsunuz. Bir adet bilet sadece 50 TL. 


Bu arada bileti üzerinde belirtilmiş sponsorlar: HUAWEI, TAI-TGYD, Yaşar Karakelle Grup ve Kuryexpress. Kendilerine bu güzel organizasyona destek verdikleri için çok teşekkür ederim. 

Şu anda aranızda bedensel engelli olmayan bir sürü arkadaşım vardır. Ama unutmamalıyız aslında: 

''Her insan bir engelli adayıdır!''

O yüzden duyarlılığımızı küçük de olsa empati kurarak göstermeye çalışalım ve Engelli Arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirelim. 

Oyun ismi: ÖZÜR DİLERİM ÖZÜRLÜYÜM
Mekan: Maslak TİM SHOW CENTER
Tarih: 05 Aralık 2013 
Saat: 16:00
2 perde komedi 

Bilet rezervasyonları için: www.besem.net  
Tel: 0532 111 59 55
Organizatör: Cengiz Kızılkaya  - 0532 3412434

1 yorum:

  1. bizim oyundu çok güzel geçti tüm izleyenlere teşekkür ederim şahsım adına

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...