OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

21 Kasım 2013 Perşembe

Etkinlik siteleri ve içerik reklamcılığı OMActivities Blog

Neredeyse 2 senedir burada yazı yazıyorum. Bildiğiniz gibi kendi katıldığım veya yaptığım etkinlikleri, ayrıca haberini aldığım hoşuma giden ilginç etkinlikleri sizlere duyurmaya çalışıyorum. Merak ettim araştırdım  etkinlikler hakkında içerik yazan çok az site var. Sadece Etkinlik bilgisi veren siteleri yok mu? Var, ama o konu hakkında bilgi veya yorum getirmiyorlar. Sadece etkinliğin bilgisini veriyorlar. 

Aslında gönül ister ki daha fazla zamanım olsun ve tüm etkinliklere gidebileyim ve kendi yorumlarımı tüm etkinlikler için  yazayım. Ama şu anda bu mümkün değil o yüzden sadece belli özel (geocaching etkinlikleri vs) etkinlikler hakkında kişisel yorumlarımı okuyorsunuz. Buraya bilgisini verdiğim etkinliklerin ortak bir özelliği var. O da ''farklı'' olmaları. Eğer siz de katıldığınız veya düzenlediğiniz etkinliklerinizin farklı olduğuna inanıyorsanız bana ulaşın 


İçerik reklamcılığı 


Şimdi size içerik reklamcılığı hakkında biraz bilgi vereceğim. Nedir bu içerik reklamcılığı? OMActivities Blog ile ilgisi ne biraz açıklamaya çalışayım. 
İçerik reklamcılığı (contextual advertising) ülkemizde yakın bir süredir markaların yoğun olarak kullandığı bir reklam terminolojisi aslında. Klasik reklam modellerinden farklı olarak, gelişen sektörel teknolojiler sayesinde hedeflenen kitleye ulaşmak çok daha kolay ve tasarruflu olmasını sağlıyor. Örneğin cep telefonu teknoloji bloguna yeni çıkmış bir cep telefonu modeli reklamı konulursa zaten okuyucu kitlesi hazır olan bir mecraya verilen bu reklam çok etkili oluyor. 

Bunun gücünü en iyi anlayan sistemlerden biri Hürriyet Bumerang. Zaten OMActivities Blog'da bumerang üyesi ;) Ve Bumerang sayesinde Blogosfer konusunda çok fazla şey öğrendim ve bunu blogumda uyguluyorum. 

Tüm bunların sonucunda içerik reklamcılığı ve etkinlik blogu olması nedeni ile etkinlik siteleri arasında OMActivities Blog'un çok büyük bir gücü var. Etkinlikler hakkında bir haber bilgi vermek istiyorsanız işte burası tam aradığını ya da başlangıç yapabileceğiniz nokta diyebilirim. 

Eğer bir organizasyonunuz veya blogunuz varsa (örn: blog çekilişleri) ve etkinlik düzenleyecekseniz ve farklı olduğunu düşünüyorsanız mutlaka ama mutlaka bana ulaşın ;) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...