OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

11 Kasım 2013 Pazartesi

International Space Station Travel Bug - TB5JJN1

6 Kasım 2013 tarihinde Istanbul Kadıköy Moda'da yaptığımız Geocaching etkinliğini hatırlarsınız. Bu etkinliğin özelliği (TB5JJN1) kodlu TB'nin uzaya gönderilmesiydi. Bu sayede geocaching sadece dünyada değil uzayda da oynanan bir oyun olacak ve bu eğlenceli oyun farklı şekilde tanıtılmış olacaktı.

Waterbury, Conecticut Chase Ilkokulu Öğrencileri 

Chase İlkokulu 5. sınıf öğrencileri (TB5JJN1) Travel Bug'ını uzay yolculuğu yapmasını için Astranot Rick Mastracchio'ya verdiler. Rick 6 ay sonra TB'yi tekrardan bu sınıftaki öğrencilere geri getireceğine söz verdi. ;) 

Dünya çapında ilgi gören geocaching, Geocaching Uzayda etkinliklerini çok sevdi ve şu ana kadar 26611 kişi Geocaching in Space etkinliklerine katıldığını belirtti. Bu çok büyük bir rakkam aslına bakarsanız.  Düşünsenize aynı amaç doğrultusunda bir sürü kişi dünya genelinde bir etkinliği kutluyor. E bizler de Istanbul'da yaptığımız etkinlikle bu ilginç aktiviteye destek vermiş ve çok eğlenmiştik


Bildiğiniz gibi geocaching'de her TB'nin kendine ait bir sayfası var. Bu sayfada o TB'nin ne kadar yol kat ettiğini, nerelere uğradığını kimlerin o TB'yi bu yolculuğunda gördüğünü görebiliyorsunuz . Hatta o TB hakkında yazılmış notlar varsa onları okuyabiliyorsunuz. (TB5JJN1) TB'sinin resmi geocaching sayfası  (TB5JJN1) kodlu TB'nin 6 ay sonra tekrardan dünyaya döneceğini lütfen unutmayınız. 

Geocaching Etkinliklerine herkes (ücretsiz olarak) katılabilir. Etkinliklerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.  ;)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...