OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

21 Kasım 2013 Perşembe

Yarısma - Sony Xperia Kazanma şansı (Twitter)


Katılım basit:  dediğin bir fotoğraf çek, hayalini anlat, Twitter/Instagram'dan 

@SonyXperiaTR  'a

gönder, ödüllerden birini kazan!


Bu da benim #Efsanekare Twitim



KATILIM KOŞULLARI

Yarışmanın konusu yarışmaya katılacak kişilerin aslında kim olmayı hayal ettikleri üzerinedir. Bu hayali canlandırarak kendi fotoğraflarını çekip yarışmaya katılım göndermeleri konseptini içermektedir.
- Efsane Kare uygulamasına katılım ücretsizdir, Instagram ve/veya Twitter’da kayıtlı bütün kullanıcılar katılabilir. Başka veya ticari bir koşulu yoktur.
- Yarışma 9-30 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenecektir. Yarışma 30 Kasım saat 23.59’da sona erecektir. Yarışmacılar belirtilen tarih ve saat sonrası katılımlarından dolayı hak iddia edemezler.
- Uygulamayı kullanan kişiler, kayıt esnasında beyan ettikleri tüm kişisel bilgilerinin doğru olduğunu kabul eder, bu bilgilerin Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi tarafından kullanımına izin vermiş sayılır.
- Yarışmaya katılmak için kullanıcılar Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi tarafından, Twitter ve/veya Instagram’da belirtilen kapsam içerisinde fotoğraflarını iletmek zorundadırlar.
- Yarışmaya katılmak için çekilen fotoğrafın Twitter ve/veya Instagram'da #efsanekare etiketi ile Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi’nin resmi Instagram ve Twitter kullanıcı adı olan @SonyXperiaTR hesabından bahsederek (mention) paylaşılması gerekmektedir.
-Fotoğrafların tamamı Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi’nin resmi Facebook hesabı olan http://www.facebook.com/SonyMobileTR adresinde yer alacak dijital uygulama içerisinde toplanacaktır. Kullanıcıların fotoğraflarını bu dijital uygulama üzerinden görüntüleyebilirler. Bahsi geçen dijital uygulamada yer almayan fotoğraflar yarışmaya katılmış sayılmazlar.
-Yarışma platformu olarak Twitter ve Instagram kullanılmaktadır. Ancak bu platformlar yarışmaya dair herhangi bir sorumluluk üstlenmemektedir. Yaşanan olumsuzluklardan bahsi geçen bu platformlar sorumlu tutulamaz.
- Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi yarışmaya katılmak için gönderilmiş fotoğrafları dilediği yerde kullanma hakkına sahiptir.
- Kullanıcılar Efsane Kare uygulamasına izin verdiğinde uygulamanın, kullanıcıların kendi seçecekleri arkadaşlarının Facebook hesaplarına davet mesajı göndermesine izin vermiş olurlar.
- Efsane Kare yarışması sonucu jüri tarafından seçilecek fotoğrafların sahipleri, Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi tarafından belirlenen ödülleri kazanmış sayılacak.
- Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi’nin kararıyla Xperia Z1 Efsane Kare Yarışması'nda ilk 10'a giren fotoğrafların seçimini juri olarak Mehmet Turgut belirleyecektir.
- Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi’nin düzenlediği Xperia Z1 Efsane Kare Yarışması'nda verilecek ödüller 1.’ye Z1; 2.’ye QX10 Lens Kamera; 3.’ye Smartwatch 2; 4.’ye NFC Hoparlör (Kablosuz Hoparlör); 5.’ye, 6.’ya ve 7’ye Stereo Bluetooth kulaklık; 8.’ye, 9.’ya ve 10.’ya Mobil Şarj olacak şeklinde belirlenmiştir.
- Xperia Z1 Efsane Kare Yarışması’na 1 kişinin Twitter ve/veya Instagram üzerinden katılabileceği toplam fotoğraf sayısı en fazla 5 olarak sınırlandırılmıştır.
- Bu yarışmada, bir kişi birden fazla hediye kazanamaz. Aynı yarışmacının birden fazla kez ödül kazandığının tespit edilmesi durumunda hak, kendisini takip eden kullanıcıya geçer.
- Kazanılan ödül değiştirilemez, nakit karşılığı talep edilemez.
- Yanlış iletişim bilgisi verilmesinden dolayı yaşanabilecek aksaklıklardan, Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi sorumlu değildir.
- 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve hediye kazanmış olsalar bile ödül verilmez.
- Uygulamada, öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar tespit edildiğinde ödüle hak kazanamayacaklardır. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
- Aynı kişinin farklı üyelik bilgileri ile tekrarlı katılımı ve ödül kazanımı kurallara aykırıdır. Bu gibi durumlarda, katılımcının üyelikleri ve varsa ödül hakkı hiçbir uyarı yapmadan iptal edilir.
- Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi bu yarışmayı istediği an sonlandırma hakkına sahiptir.
- Efsane Kare Facebook uygulamasındaki bağlantılar sizi Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi uygulamasının dışına götürebilir.
- Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi Efsane Kare uygulaması üzerinde dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Bu uygulamadaki her türlü ses, görüntü, yazı içeren bilgi ve belge, ticari marka ve her tür fikri mülkiyet, Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi veya bağlı şirketlerine aittir; yalnızca sahipleri tarafından ve sahiplerinin izni ile kullanılmaktadır ve telif hakları kapsamındadır. İzinsiz değişiklik yapmak, kopyalamak, kiralamak, ödünç vermek, iletmek ve yayınlamak yasaktır. Bu siteden alınan her türlü ses, görüntü, yazı içeren hiçbir bilgi ve belge satılamaz veya herhangi bir kâr amacıyla dağıtılamaz.
- Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi ödül kazananlarının isimlerini sitede ve dilediği mecrada açıklama hakkını saklı tutar.
- Efsane Kare Facebook uygulamasında kazanan ilk 10 kişi Sony Mobile TR Facebook sayfasından açıklanacaktır.
- Bu yarışma Milli Piyango İdaresi kapsamı dışında yürütülmektedir.
- Yarışmaya katılan herkes, yarışma kurallarının yer aldığı bu sayfadaki katılım koşullarını okuyup, anlayarak, peşinen kabul etmiş sayılır.
- Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez. Yarışmada kazanılacak ödül ile ilgili KDV ve ÖTV hariç olmak üzere tüm yasal yükümlülük ve harcamalar ödül kazanan iştirakçilere aittir.
- Ödül kazanabilmek için yarışmacının yarışma kurallarına uygun fotoğrafları geçerli bir Twitter hesabı ve/veya Instagram hesabı üzerinden göndermiş olması gerekmektedir. Kazanan asil ve yedek talihlilerle belirtmiş oldukları iletişim bilgilerinden ulaşılacaktır.
- Katılımcılar, yarışma süresince verdikleri tüm bilgilerin doğru olduğunu kabul ederler. Uygulama süresince, katılımcıların yapacakları başvurularla ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı veri gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin ve/veya her türlü verinin, bilginin zarar görmesi, ortadan kalkması veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya uygulamasının zarar görmesi sebebiyle Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da web sayfasında yer alan verilerde olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz. Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi, hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan, kendi ve/veya 3.kişilerin bilgisayar ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine 3.şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır. Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi, yarışmayı herhangi bir anda iptal etme veya kısaltma, değiştirme, durdurma veya geçersiz kılma hakkını hiçbir sorumluluk altında kalmadan veya tazminat istemsiz saklı tutar.
- İhtilaf vukuunda İstanbul (Merkez) mahkeme ve icra daireleri yetkilidir. Bu siteye üye olan ve içerik gönderen herkes yukarıda tanımlanan Katılım Şartları’nı okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
- Sony Mobile Communications International AB Merkezi İsveç, Türkiye İstanbul Şubesi’nin düzenlediği Efsane Kare yarışmasına katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.



OMActivities'i takip etmeye devam et, ilginç etkinliklerden haberdar ol ;)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...