OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

2 Aralık 2013 Pazartesi

Starbucks Kart Online ödeme

Ilk Starbucks Kart çıktığında hemen gidip almıştım. Hatta bu yazımda da müşterileri kendine bağlamak için güzel bir uygulama olacağını söylemiştim.

Kart mantığı güzel, puan toplayıp hediye kazanmak güzel, fakat problem kartın ön ödemeli olması ve ödemeyi sadece KASA'da yapabiliyor olmamız kart sahibi olarak zorluk çıkartan bir durumdu. Bir kere kartın içinde ne kadar para olduğunu bilmiyorsunuz (unutabiliyorsunuz). Sırada bekledikten sonra Starbucks kartınızla ödeme yapmak istiyorsunuz ama kartın içinde para olmadığını öğreniyorsunuz sonra o parayı kasada yüklüyorsunuz sonra o kart ile tekrar işlem yaptırıyorsunuz. Kısacası normalde daha hızlı bir işlem yapılması gerekirken bu kart sayesinde bazen daha uzun işlem yapılması gerekiyordu.

Artık  (biraz geç olsa da) Starbucks kartlarınıza online olarak ön ödeme yüklemesi yapabiliyorsunuz. İşte bu sayede kartınızda ne kadar olduğunu ve ön ödeme yüklemesini online yaparak kasada bekleme süresini azaltmış oluyorsunuz.


Starbucks Kart ile ilgili Önerim: 

Bir sonraki adım, Starbucks kart sahipleri farklı bir kasada işlem yapması sağlanmalıdır!  Bu sayede kart sahibi müşterilerin daha özel hissetmeleri sağlanabilir! Kartımız var bi farkımız olsun diyecek bir sürü müşteri olacağına emin olabilirsiniz... Sevgili Starbucks önerilerimizi ciddiye alınız ve bu önerilere karşılık online olarak kartımıza hediye ürünler doldurmanızı ümit ediyoruz.. ;)

Sizce de markaların müşterilerine puan kazandırdığı kartlar güzel bir uygulama değil mi? Aranızda kimlerin hangi markaya ait kartları var?

2 yorum:

  1. Merhaba,

    Starbucks Card ile ilgili yazınız ve değerlendirmeleriniz bizi çok mutlu etti. Yer ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.

    Geri bildirimleriniz bizim için çok önemli, dikkate alacağımızı iletmek istedik :)

    Sizi mağazalarımızda da her zaman ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kahve keyfinizin daim olmasını dileriz.

    Saygılarımızla,

    Starbucks Türkiye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuduğunuzu ve ilgilendiğinizi gösteren yorumunuz çok hoş, fakat mağazalarınıza gittiğimde bana Starbucks Türkiye blog üzerinden mesaj attı mağazanızda ağırlamak istiyormuş diyemem diye düşünüyorum. Bir isim bir adres verseydiniz daha bir elle tutulur davet olurdu en azından kiminle konuşacağımı kimden haber getirdiğimi falan bilirdim.. değil mi? ;) Bu mesaj yorumumu da geri bildirim olarka bir yerlere kayıt etmeniz dileği ile..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...