OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

4 Aralık 2013 Çarşamba

Tshirt Tshirt Geocaching Tshirt ister misiniz?

Geocaching Toplantılarına katıldığımız günden beri amacımız hep daha fazla kişiye bu güzel oyunu nasıl duyurabiliriz?  oldu.

Bunu yapmak için de etkinliklerimizi hep sosyal medyadan duyurmaya çalıştık. Fotoğrafların da bu duyurularda çok etkili olduğunu fark ettik.

Insanlar gelip katılmadıkları ve koklayamadıkları bir etkinliği :) fotoğraflardan bakarak  anlamaya çalışıyor. (Okuma kısmını direk geçiyorum çünkü çoğunluk sadece 1-2 dakika süre içinde ilginç bir şey varsa ona göz gezdiriyor!! Okumak yok sadece fotoğraflara bakmak var... E durum böyle olunca bizim için topluluk olduğumuzu gösterebilmek için (üniforma giyecek halimiz yok) Tshirt yaptırmamızın en doğru hareket olduğunu düşündük.

Kendimize uygun birkaç Tshirt modeli yaptık. Etkinliklere katıldığımızda tshirtlerimizi giyip fotoğraf çektiriyoruz. ;)
Şimdi bu yazının sonunda eğer isterseniz sizin de bu tshirtlerden nasıl shaip olabileceğinizin bilgisini vereceğim. Belki aranızda tshirt isteyen birileri çıkar, aslında bizim için önemli olan tshirt vasıtası ile Geocaching Oyununun duyulmasını sağlamak! Bakalım işe yarayacak mı görelim...



Artık Geocaching Türkiye Grubu olarak - Geocaching Istanbul Tshirt'lerimiz var. Tshirtlerimizi etkinlik fotoğraflarımızdan görmüşsünüzdür. Tshirt'ler oldukça dikkat çekiyor. Geçen Avrasya Maratonun'da t-shirtlerimizi  merak edip gelip Geocaching nedir? diyen bir sürü kişiyle tanıştık ;)



Ayrıca bir gruba ait olma fikri beraber bir etkinlik yapıldığında daha da güzel bir duygu katıyor. Uzatmadan; Geocaching T-shirt'lerine sahip olmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Toplantılarımıza gelirseniz t-shirtleri üzerimizde görür ve üzerinize giyerek bedenlerini de deneme şansınız olur. 

Unutmadan: Tshirt'ler maliyet fiyatına verilmektedir. Eğer size inanmayız bir kendimiz hallederiz, nerede yaptırdığınızı söyleyin derseniz, memnuniyetle söyleriz direk olarak oradan da yaptırabilirsiniz. 

Yok ben Istanbul dışındayım o işlerle uğraşamam derseniz o zaman buradan tshirt isteğinizi bize ulaştırınız.. http://bit.ly/1akSmF9


T-shirtler nefes alabilir kumaştan yapılmaktadır. Aşağıdaki örnek fotoğrafta baskının kalitesini ve kumaşın cinsini görebilirsiniz.


Etkinliklerimizde görüşmek üzere.. Unutmayın en yakın etkinliğimiz 11.12.13 Tarihinde Istanbul Kadıköy Balon Cafe'de ;) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...