OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

25 Şubat 2014 Salı

Kütüphane kitaplarınızı bekliyor, kim yardım etmek ister?

Bugün beyazkitaplık blog'un bir haberini okuyunca bunu mutlaka yazmalıyım dedim.  Belki aranızda fazla kitaplarından kurtulmak isteyenler olabilir? Belki yeni kitap alıp okula yardım etmek isteyen olabilir bilemiyorum ama anlaşılacağı gibi Konu kitap yardımı. 

Okul Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nin, Arabayatağı Mahallesinde bulunan Hasan Ali YÜCEL İLKOKULU'na kitap yardımı yapılmalı. Çocuklara okumayı sevdirmek adına başlatılan projeleri ise  "Kütüphanedeyiz". 
Kütüphane hazır ama raflar  boş !  Bu yüzden iş bize düşüyor ve kitap yardımı yapılmasını sağlamak için en azından bu haberi bir sürü kişiye ulaştırmamız gerekiyor 


Kütüphane gördüğünüz gibi hazır ama içi bomboş :( Bu yüzden en kısa sürede bu rafların kitaplarla doldurulması ve okuma bilincinin öğrencilere daha fazla aşılanması sağlanması gerekli..
Ne diyorsunuz? Başarabilir miyiz?




     



Öğrenciler ve öğretmenler bizlerden yardım bekliyor. İstedikleri İlkokul çağına uygun kitaplar. Öğretmenlerimiz tek tek araştırarak öğrencilerinin yaşlarına uygun 5000 kitaplık bir liste oluşturmuşlar. Bizden ricaları bu listeden kitaplar göndermemiz. Ansiklopedileri, kaynak kitapları zaten varmış. Tek eksikleri ilkokul çağına uygun olan kitaplar. Kitap İhtiyaç Listesi için tıklayınız.

   Bu projenin en sevdiğimiz yönü ise; kitaplar ellerine ulaştığında projenin son bulmayacak olması. Asıl proje o zaman tam anlamıyla başlayacak. Okul yönetimi; çocuklarımızı okudukları kitapların yazarlarıyla bir araya getirecek. Kütüphanenin açılışını ise 20 Mart'ta Gülten Dayıoğlu ile birlikte yapacaklarmış.

Not: Lütfen kitapları alıcı ödemeli olarak göndermeyin. PTT Kargonun kitap gönderilerine indirimi var.
Tek kitap gönderimi için 401280698 numaralı kodu,  çoklu kitap gönderimi için %50 indirim sağlayan 100128070 numaralı kodu söylemeyi unutmayın. PTT detaylı bilgi için tıklayın.

Hasan Ali Yücel İlkokulu ile iletişim kurmak için:
Okulun Telefonu: 0224 367 36 39 (Müdür Yardımcısı Zeynep Hanım ile iletişime geçebilirsiniz)

Arkadaşımız Doğan Öğretmenin Telefonu: 0505 311 18 98
Okulun Adresi: Hasan Ali Yücel İlkokulu Arabayatağı Mah. Hastane Cad. No 4 Yıldırım/BURSA
Okulun İnternet Sitesi:  www.buokuldahayatvar.com
Okulun Facebook Sayfası: facebook.com/kutuphanedeyiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...