OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

25 Şubat 2014 Salı

2014 OMActivities.com Hedefleri

2014 OMActivities Hedefleri 



Daha önceden 2013 hedeflerine ne kadar yaklaşmışım neler yapmışım diye yazmıştım. 2014 için de güzel hedefler bulmak istediğimi söylemiştim. Çok uzatmadan hemen bir hedef tahtası hazırladım. Bu hedef tahtası hiç olmamasından daha iyi olacak ;) O yüzden şimdi hedeflerimi aşağıya sıralıyorum. Siz kendi 2014 hedefinizi hazırladınız mı? 




Güncellik

Blogu güncel tutabilmek. 2014 yılında haftada ortalama 3 yazı hedefini yakalamak istiyorum. 2013 yılında hedefi tutturmuş blogun güncel kalmasını sağlamıştım. Bu sene yine düzenli yazmaya çalışacağım.  Eğer yazı ekibine katılacak birileri bulabilirsem daha düzenli olarka yazıları paylaşabilirim. 

Daha Fazla Misafir Yazı Yazacağım

OMActivities'in promosyonu, tanıtımı ve optimizasyon çalışmaları için sadece twitter ve facebook sayfalarını kullanıyorum. 2014 yılında bunu misafir yazılarla geliştirmek istiyorum. Takip ettiğim kaliteli ve popüler bloglar için içerik üreterek onlara misafir olmak gibi bir hedefim var. Önümüzdeki yıl başka bloglara misafir yazısı yazarak OMActivities blog'un tanıtımını arttırmaya çalışacağım.  Hedef: 20 misafir yazısı yazmak! Ayrıca röportaj sayısını arttırmam gerekli. 


Aylık çekilişler düzenlemek 

OMActivities aylık olarak çekilişler düzenleyerek izleyicilerini ödüllendirecek. Hedef her ay bir çekiliş düzenlemek.  Ocak Ayın  BUGGA Design, Şubat ayı çekiliş sponsoru Macera Akademisi oldu. Ayrıca Mart ayında da Karanlıkta Diyalog Tanıtım Sponsorumuz oldu. 


Yorum sayısını arttırma

 2013 yılında yazılara çok az yorum yapıldığını fark ettim. 2014 yılında yorum sayısını arttırmak gerekiyor. Bunun için template değiştirilmesi gerekiyorsa yapılmalı. 

Alexa veri değerini arttırmak 

2014 yılı sonunda Alexa verilerini yükseltmem gerekli. OMActivities.com yönlendirmesinden sonra alexa verilerinde oldukça düşüş oldu. Tekrardan yükselmesi gerekli. Eskiden ilk 10.000 içindeydim 

Şu anda verilere göre Türkiye'de ilk 40000 içindeyim. Hedef ilk 10.000 içine girebilmek. 


İzleyici sayısını arttırmak 

Gerek Facebook sayfa izleyicisi gerekse diğer sosyal mecralarda OMActivities izleyici sayısını arttırmak. Blog izleyici sayısını mail üyelikleri ile arttırmak gerekiyor. Moda blogları'nın sadece fotoğraf çekerek ortalama 1000 kişilik izleyicileri oluyor?! 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...