OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

20 Şubat 2014 Perşembe

VAN'a Kitap Bagisi Sosyal Sorumluluk Projesi


Bu bir Sosyal Sorumluluk Projesi Haberidir! 



VANFOD - Van Fotoğrafçılar Derneği -  Kendi gözlerindeki ve yüreklerindeki dünyayı tüm fotoğraf severlere sunan, fotoğraf aşıklarının buluştuğu bir dernek. Geçtiğimiz sene Kocaeli'de bulunan bir kısım fotoğraf dernekleri ile kamu kurumları için hazırlıkladıkları proje sayesinde tanıştım kendileri ile. Projeleri kapsamında yüzlerce fotoğraf Van bölgesindeki kurumların duvarlarını süslemiş ve kurumlarda çalışanlar ile gelen ziyaretçilerin yaşadıkları deprem sonrası, yüzlerindeki gülümsemeye şahit olunması amaçlanmıştı. Proje muhteşem bir şekilde sonuçlandı ve şimdi Van'daki kamu kuruluşlarındaki duvarlar yüzleri gülümseten, geleceğe umut veren fotoğraflarla dolu.

Bunu neden mi anlattım dersiniz? Şimdi dokundukları hayatların gururunu taşıyan Van Fotoğrafçılar Derneği yepyeni bir proje ile yüzleri bir kez daha gülümsetmeye hazırlanıyor. Daha doğrusu hazırlanıyoruz mu demeliyim? Evet, projede ben de varım! Aylardır tüm projelerde destek verdiğiniz, mutlu anlarıma şahit olduğunuz ve ayaklarımın üzerinde kalmamı sağladığınız için bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Gururla, en duygusal hislerimizle, gücümüz ve tabi ki sizlerin destekleri ile bir projeye daha merhaba demenin vermiş olduğu huzur var içimizde. Bu seferki projemiz kilometrelerce ötesindeki minik dostlarımız ile ilgili. 


Projemiz için sizlerden isteğimiz sadece kitap!


 Van'da bulunan 2 ilköğretim okulunda açılacak kütüphanemiz için sizlerden okunmuş/okunmamış, farkındalık yaratıp, okumayı teşvik etmek için sadece kitap istiyoruz.

Onlara dokunmak, yollarına ışık olmak istemez misiniz?
"Evet" dediğinizi duyar gibiyim...





Van'a yardımlarınızı direk göndermek isteyenler için adres:

VANFOD FOTOĞRAF EVİ 
Ykm Arkası Tuşba İş Merkezi Önü Yılmaz Apt. Kat:1

Bilgi almak isteyenler  fkucukaksoy5@gmail.com adresinden iletişime geçebilir.

Facebook bilgi sayfası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...