OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

6 Mart 2014 Perşembe

02 Nisan 2014 - Geocaching Maker Madness Etkinligi


MAKER MADNESS ETKİNLİĞİ 

Geocaching oynuyorsan farklı tipte hazırlanmış bir sürü kutu bulmuşsundur. Bunların bazıları minik, bazıları kocaman bazıları ise oldukça yaratıcılık gerektiren kutular. 02 Nisan 2014 tarihinde Istanbul'da yapacağımız ''Geocache Kutu Yaratıcıları Etkinliği'' sayesinde bu kutuları hazırlayanlara teşekkür edebileceğiz. Dünya genelinde 28 Mart - 7 Nisan arasında yapılacak Geocache Maker Madness Etkinliklerinde tüm katılımcılar Geocaching'in oynanabilmesine yardımcı olan bu özel kişilere teşekkür etme şansı bulacaklar.


MakerMadness_Souvenir_LG_vFINALEtkinliğin güzel tarafı (eğer oyuncuysanız) katıldığınız  zaman geocaching.com'un verdiği sol tarafta temsili resmini gördüğünüz özel madalyonlardan birini (Maker Madness souvenir) kazanacaksınız. 
Ayrıca yüksek ihtimalle etkinlik sayesinde belki gaza gelecek ve yeni yeni daha farklı kutular saklayacaksınız. :D
Unutmadan geocaching oyununda kutu saklamak zorunlu bir kural değil. Fakat kutu sakladığınız zaman diğer oyuncuları sevindirdiğiniz gerçeği KESINLIKLE doğru. :)

Etkinlikler ilgili:
1) Önceden planla:  Geocaching kutusu, sadece bir noktaya koyup bırakmakla olmaz. Önceden plan yapmak, saklanacak yeri ayarlamak, kutuyu hazırlamak, bulacakların ne kadar zaman ayıracaklarını yanlarında kalem getirip getirmeyeceklerini düşünmeye kadar planlama gerektirir. Aynı şekilde geocaching etkinlikleri için de plan yapmak gerekir. Nerede ne zaman nasıl bir etkinlik oluşturulacağı planlanmalıdır. 
2) İşbirliği yap: Etkinlikler Geocaching toplulukları için bir hediyedir. Bu etkinlik sayesinde geocaching severler birleşirler. Kutuları nasıl sakladıklarını nerelere nasıl  kutu sakladıklarını anlatırlar. 
3) Eğitim ve ilham ver:  Örneğin başarılı bir kutu saklayıcısı isen etkinliklerde nasıl bunu başardığını nelere önem verdiğini anlat ve diğer oyunculara ilham ver. Sahip olduğunun  yaratıcılık özelliklerini diğerlerine anlatmaya çalış ki onlar da öğrensin ;) Onlara en sevdiğin kutunu nasıl yaptığını neredeki kutunun en çok ilgi çektiğini saklamak istediğin diğer kutu örneklerini anlat. Daha fazla kutu saklanması için elinden geleni yap! 
4) Kutlamayı unutma. Eğer daha önce hiç kutu saklamadıysan bile kutu saklamış olanları kutla. Verdikleri emeğin karşılığını katıldığınız bu etkinlikle onlara göstermeye çalış.   

Şu ana kadar dünya genelinde yapılacak MAKEMADNESS Etkinlik noktaları haritası 


Kısacası 02 Nisan 2014 tarihinde Istanbul Kadıkoy'de Geocaching Maker MAdness Etkinliğimiz olacak. 

Seni de aramızda görmek bu eğlenceli oyun hakkında bilgilendirmek isteriz...
Katılmak için ---> Facebook Event Page


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...