OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

15 Mayıs 2014 Perşembe

Özgürlük Parkı Orienteering Etkinlikleri

Kadıköy Özgürlük Parkı'nda Istanbul Gençlik Spor Orienteering il Temsilciliği yarışları düzenlenmektedir. Bu yarışlara katılmak için yapmanız gereken bizi takip etmek ve yarışma günü öncesinde de kayıt online formumuza kayıt olmanızdır. Hafta içi perşembe günleri saat 20:00'de haftasonları da cumartesi sabahları saat 10'da etkinlikler düzenlenmektedir. (Tarihleri kesinleştirmek için lütfen facebook sayfamızı takip ediniz)


Fotoğraflarda gördüğünüz bayraklar orienteering sporunda kullanılan resmi bayraklardır. Yani dünyanın hangi bölgesinde oryantiring yarışmalarına katılırsanız katılın bu bayraklardan göreceksiniz. Sol alt tarafta gördüğünüz portakal renkli zımba yarışmacıların bayraklara kadar gidip gitmediğini kontrol etmek için kullanılaktadır. 

Yarışmacılardan (sporculardan) istenilen: aşağıda örneği görülen haritalardaki işaretli noktalara sırası ile gitmeleri ve gittikleri yerde doğru numaralı bayrakları bulup kontrol kartlarına bayraklara asılı olan zımbalardan basmalarıdır. En kısa sürede gelen yarışmacı doğru zımbalanmış kontrol kartını hakemlere verir, kontrol kartları doğru basılmış ise en hızlı gelen yarışmacı o yarışı kazanmış olur. 


Eğer sizde bu oyunu denemek istiyorsanız bizi takip etmeyi unutmayın! Orienteering 7'den 70'e herkes tarafından yapılmaktadır. Ailenizle birlikte (çocuğunuzla birlikte) parkura beraber çıkıp orienteering nedir öğrenebilir deneyebilirsiniz. 

Etkinliklerde görüşmek üzere...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...