OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

15 Eylül 2014 Pazartesi

Çamur eğlence hepsi BATAÇIKA'daydı - MUDRACE2014 maceramız




Bu haftasonu oldukça hızlı geçti. İlk durağımız MCR Akademisi'nin organizasyonluğunu yaptığı MUDRACE2014 (Bataçıka) etkinliğiydi. 3. yıldır yapılan Mudrace heyecanına sonunda katılabildik.

13 Eylül 2014 cumartesi günü  Istanbul havası,  ''Bol bol eğlenin çamurlara batıp çıkın'' diyordu.  Biz de saat 11.00'de başlayacak parkurumuz için sabah erkenden yola çıktık ve heyecanla  Kilyos Dalia Beach'e ulaştık.



Organizasyonun enerjisi daha kapıdan girerken hissediliyordu. Müziğin ritmi kapıdaki giriş kayıt standının başındaki kalabalık genel olarak enerji dolu eğlenceli bir etkinlik olacağını gösteriyordu. 

Kayıt standlarından yarışma kitlerimizi aldıktan sonra üzerimizi değiştirdik. Daha sonra içeride neler var diye bir göz attık. Merrell, SPX, JATOMI, Aroma ve Eker 'in ana sponsorluğunda standlar ve bayraklar her yeri süslemişti. 

Heyecanla ahşap standın önüne kumların üstüne geldik. Burada parkur öncesi ısınma hareketleri yaptık. Zaten hava sıcak enerjimiz yüksek, daha ne kadar ısınabiliriz diyecektim ki, müzik ve JATOMİ ekibi saat 11.00 ekibini çoşturmaya başardı. 

Start noktasından itibaren koşup dereceye girmek isteyen arkadaşlara yol verme taktiğimizi uyguladık. Elimizde kameralarımız olabildiğince fazla fotoğraf ve video çekmeye çalıştık.  Bu eğlenceyi sonuna kadar kullanmamız gerekiyordu. Bunu da başardık. O kadar çok video ve fotoğraf çekmişiz ki hepsini ayıklamak oldukça zaman aldı.


5km parkurun üzerinde 20 tane özel engel bizi bekliyordu. Serin bir başlangıç, biraz çamur daha çamur gibi isimlere sahip engelleri sırası ile geçmeye başladık. Battık çıktık...


Açıkcası parkur beklediğimden daha eğimli çıktı. Tabi üzerine engelleri de ekleyince bizi oldukça zorladı. İşin eğlencesine kaçarak 65 dakikada bitirdiğimiz bu güzel etkinlik için emeği geçen tüm arkadaşları tebrik etmek istiyorum. Gerçekten çok eğlenceli bir gün geçirdik. Açıkçası seneye daha da büyük bir katılım bekliyorum ama seneye bizim gibi eğlence için katılanlara mutlaka parkur içinde su istasyonları olmalı. ;)

Bizimle etkinliklere katılmak istiyorsanız..
A) Mail listemize üye olunuz.
B) Facebook Grubumuza dahil olunuz.
C) Bizimle birlikte etkinliklerimize geliniz :)


MUDRACE 
Websitesi / Facebook / Twitter

YER
- Kilyos
NELER YAPILIR?
- Çamura batılır çıkılır
REZERVASYON?
- Mudrace web sitesinden etkinlik öncesi kayıt yapılır.
NE ZAMAN YAPILIR?
- Seneye etkinlik (2015) ne zaman yapılacak şu anda bilmiyoruz. Ama web sitesini takip etmek gerekir. 
PRATİK BİLGİLER
- Mutlaka eğlenmeye gidin. Arkadaşlarınızla birlikte giderseniz daha fazla eğlenirsiniz. Kendinizi çok debelemeyin bol fotoğraf ve video çekin... Çok eğleneceğinize eminiz. ;) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...