OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

16 Eylül 2014 Salı

Renkleri yakalamak için koştuk - ColorSky5k Istanbul



Bu haftasonu oldukça enerji harcadık. Cumartesi MudRace2014 etkinliğinden sonra pazar günü de ColorSky5k Etkinliği'ne katıldık.

Dünya genelinde yapılan renkli koşunun Türkiye'de de yapılacağını duyunca gitmesek olmazdı. Ankara etkinliğinden sonra Istanbul etkinliği daha kalabalık olur diye tahmin ediyorduk ama beklediğimizden daha kalabalık bir kitle ile karşılaştık.



Marmaray ile Anadolu yakasından kolayca Yenikapı'ya ulaştık. Etkinlik alanı oldukça genişti fakat organizasyonda (ilk olduğu için olabilir) küçük bir kaç eksiklik mevcuttu. Ama amacımız eğlenmek olduğu için küçük aksaklıkları kafamıza takmamaya çalıştık ve muziğin ritmi ile kendimizi renklerin içinde bulduk.

5km 'lik parkurda her km'de bir renk istasyonu mevcuttu. Bu istasyonlar hızlı koşan katılımcılara tüm boyaları harcayınca biz geriden gelen eğlenceli grup daha az boya ile kendimizi avuttuk. Aslında az dediysem de fotoğraflardan ne kadar boya bulabildiğimizi rahatça görebilirsiniz. ;)

 

Ankara, İstanbul'dan sonra sıra İzmir'de bakalım İzmir'liler ColorSky5k etkinliğine ilgi gösterecekler mi göreceğiz? Bu arada unutmadan gelirin belli bir kısmının Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'ne bağışlandığını da özellikle belirtmek isterim. (Türkiye'de 9 milyon bedensel engellemiz var lütfen onları unutmayalım) Tekerlekli sandalye ile renkli koşuya katılan arkadaşlarımıza buradan bir kere daha selamlar..
Seneye daha kalabalık bir grupla bu eğlenceli etkinliği tekrar etmemiz gerekli. Sizler de bize katılır mısınız? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...