OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

19 Eylül 2014 Cuma

Geocaching Karma nedir?


Albert amcamızın yukarıda gösterdiği gibi Geocaching Karma, sakladığınız kutulara yapılan kayıt sayısının, bulduğunuz kutu kayıtlarınıza bölümü ile bulunan bir sonuçtur. 

Siz kutu saklar ve sakladığınız kutular diğer oyuncular tarafından bulunursa denklemin payı daha büyümüş olur, bu sayede GEOCACHING KARMA'nız yükselir. Karma sayınız ne kadar yüksekse geocaching'e katkınız o derecede fazla olduğu açıkça görülür. Bu yüzden oyuncuların karma sayıları önemli bir veridir. Sadece kutu bulup hiç kutu saklamamış bir oyuncunun karması SIFIR olacaktır. (oyunu sömüren oyuncu) :D

Geocaching oyuncusu iseniz karma'nızın  1 (bir) 'den yüksek olmasına özen gösteriniz. Karmanız ne kadar yüksek olursa o kadar oyuna katkı sağlamış olursunuz. (Katkı sağlayan pozitif oyuncu)

Türkiye'de geocaching oyunu daha yeni yeni gelişmeye başladığı için özellikle bizlerin (ilk oyuncuların) karma sayılarının yüksek olması gerekmektedir. Eğer bu oyunu seviyorsanız ve daha fazla yayılmasını istiyorsanız lütfen daha fazla kutu saklamaya özen gösterin. Bu sayede yeni gelen oyuncular oyuna daha fazla ilgi gösterecek ve daha fazla kişiye anlatacaklardır.  ;) 

Unutmayın, geocaching oyununa katkıda bulunan her oyuncu diğer oyuncular için çok değerlidir.

Türkiye'deki  oyuncuların karmaları (Eylül - 2014) 




Daha fazla bilgi için: Facebook Geocaching Turkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...