OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

8 Ekim 2014 Çarşamba

Endgame nedir? Çagrı nedir? - Google amca yine yaptı yapacagını ve bizi heyecanlandırmayı basardı!


EndGame Çılgınlığı Türkiye'de de başlıyor. (7 Ekim'de tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de kitap satışa sunuldu) Açıkçası merak ettim ve gittim hemen kitabı satın aldım. INGRESS ile sanal dünyada oyun oynatan ve oldukça ilgi çektiğini anlayan GOOGLE şimdi de daha büyük bir proje ile karşımıza çıkıyor. Endgame için 3 adet kitap ve bu kitaplarla birlikte saklanmış 3 adet ANAHTAR. 
Ebook ve dizi projeleri de sırada. 

Ayrıca siz okuyucu olarak 1. kitaptaki ipuçlarını  çözebilirseniz 500.000 bin dolar değerindeki altını da bulma şansına sahip olacaksınız. E daha ne olsun? 
endgame-cagri-kapak

Nedir bu ENDGAME?

ABD’li yazar James Frey’in üç kitaplık dizisinin ilk romanı olan Endgame, 38 ülkeyle aynı anda yayımlandı.
Genç yetişkinleri hedefleyen dizi, dünyanın sonunu getirecek felaketlerin başlamasıyla 12 kadim uygarlığın temsilcisi olan 12 özel gencin, dünyanın ve kendi ırklarının kurtuluşu olan 3 anahtarı arama mücadelesini anlatıyor.
Türkiye ‘deki ismiyle “Endgame: Çağrı”, bir maç sırasında Fenerbahçe Stadı’na düşen bir meteorla başlıyor ve bu, dünyanın sonunu getirecek felaketlerin ilki oluyor. Doğduklarından beri dünyayı kurtarmak için yetiştirilen, farklı niteliklere ve güçlere sahip 13-20 yaş arası gençler, bu işaretin ardından 3 anahtarı bulmak için amansız bir mücadeleye girişiyor.
Romanın satırlarında gizli ipuçlarını bulan ve şifreleri çözen okuyucular, dünyanın herhangi bir yerinde saklanan anahtarla, Las Vegas’taki bir otelin lobisinde duran ve içinde 500 bin dolar değerinde altın bulunan kasayı açma şansına sahip olacak. 

Bu arada İkinci kitap 1 milyon dolar, üçüncü kitap 1,5 milyon dolar, toplamda ise 3 milyon dolar değerinde altın kazanma fırsatı sunulacak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen James Frey, birçok platformda var olacak bir proje şeklinde tasarlanan kitabın, roman ve hikaye kitabının yanı sıra bilgisayar oyunları, sinema filmi, sosyal ağlar ve e-kitapları kapsayacağını ifade etti.
Kitap, Uğur Mehter tarafından Türkçe’ye çevrildi.
endgame-kapak

Oyun başladığında oyuncular üç anahtarı bulmalı. Bu anahtarlar dünyanın bir yerinde saklı. Anahtarı ilk bulan oyunu kazanır. Endgame: Çağrı birinci anahtarla ilgili. Çağrı aynı zamanda bir bulmaca. Bulmacayı ilk çözen 500.000 $ değerinde altınla ödüllendirilecek.
Oyna. Hayatta kal. Bulmacayı çöz. Tüm dünya. Endgame başladı.

Kitabın Künyesi:
Yazar Adı: James Frey – Nils Johnson-Shelton
Çeviren: Uğur Mehter
Orijinal Adı: Endgame: The Calling
Sayfa Sayısı: 552
Etiket Fiyatı: 29,50 TL
Yayınevi: Pena Yayınları
Ne duruyorsunuz? Kitabı daha almadınız mı? :) Koşun ve 10.000 adet basılan bu kitabı hemen satın alın. Oyunculara yardım etmeye başlayın.. Belki de anahtarı siz bulacaksınız??? Biz satın aldık bile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...