OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

24 Ekim 2014 Cuma

OMA ekibine görev dayanmıyor! Bu sefer de Ajan olduk, bombayı rekor sürede imha ettik! - Seninmaceran.com


Seninmaceran.com ekibi bize: ''Işte bu sizin maceranız, gelin ajanımız olun!'' dediğinde,  uyarmaya çalıştık.  ''Bakın rekorları alt üst ederiz. Tüm planlarınız bozulur ortada ne bomba kalır ne ajan ne de plan'' dedik ama dinlemediler ısrar ettiler.

Tamam dedik, hazırlanın geliyoruz!  :))


Gittik ve bombayı 26 dakika 04 saniye kala imha ettik (Abarttık mı, bilmiyorum?)  dosyayı aldık ve şimdi ikinci görevi bekliyoruz! 

Seninmaceran.com Level 1'de neler oldu? 


OMA ekibi olarak bize verilen saatte belirtilen adrese gittik. Kapıda bize parola sordular o an biraz affaladık ne parolası yahu dedim ama aslında bunu bir taktik olarak uyguladığımı içerideki performansımızı görünce anlamış olmalılar diye düşünüyorum. :) Önerim operasyona başlamadan önce size gönderilen mailleri iyice okumanız! 

Şimdi içeride sizi neler bekliyor diye tek tek yazacak değilim, çünkü ben oyun hakkında ne kadar az bilgi bilirsem o kadar heyecanlı olduğunu düşünüyorum. Bilmeniz gereken en önemli konu sizin bir grup ajan olduğunuz, dikkatli ve hızlı çalışmanız gerektiği ve tabi ki EKİP ÇALIŞMASI! 

Amacınız hızla (maksimum 1 saat içinde) bombayı imha edip kasa içindeki dosyayı çalmak! 


Biz bize verilen süre içinde ipuçlarını çözerek hedefe ulaştık. Seneryoyu da beğendik.

- Ekip çalışması olmadan bu oyunu zamanında çözmeniz oldukça zor.  Çünkü tek başınıza hareket ederseniz odanın içinde oyundan kopup gidersiniz. Ekip olarak iş bölümü yapmanız gerekli. (Bu konuda iyi olmayan ekiplerin başarılı olmasına imkan yok) 

- Girmeden önce yapılan küçük anket sayesinde ne derecede zorlanmak istediğinizi seçebiliyorsunuz. Biz kaşındık ve maksimum zor seçeneğini seçtik. Size de onu tavsiye ederiz :D

- Dosyayı aldık bombayı imha ettik bir baktık yine rekor kırmışız ve puan tablosundaki birincilik koltuğuna oturmuşuz. Daha iyi olabilir miydik, bence olabilirdik! :) Rekorumuza  Buradan bakabilirsiniz.

- Çıkışta (seninmaceran.com) kurucularından Efe bey ile tanışma şansını bulduk. Kendisine oyun hakkında önerilerimizi ve düşüncelerimizi söyledik. Efe bey bize Level 2'nin  yakında hazır olacağını tetikte beklememiz gerektiğini söyledi. :) Sıcak sohbeti için de buradan tekrardan teşekkürler.

- Bu arada aşağıda ajanların (OMA ekibi ajanlarının isimleri: Özgehan OMAĞ, Hasan Oral, Selda Özgürdamar, Koray Öksüztepe) operasyondayken çekilmiş fotoğraflarını görebilirsiniz. 

- Tekrardan gider miyiz?  EVET gideriz ve sizlere de tavsiye ederiz. 
Level 1'i şu anda rekorla bitirdik o yüzden  Level 2'yi 4 gözle bekliyoruz.






Bu arada bombanın üzerinde kalan zamana dikkatinizi çekmek istiyorum!  Bombayı etkisiz hale getirdiğimizde daha  26 dakikamız vardı. Bu sürede makarna yapıp, odayı süpürüp, temizleyip, bir sonra gelecek ajan ekibi için bir kaç bubi tuzağı kurmayı da ihmal etmedik ;) 

Dikkatli olun derim...

Bize katılmak isterseniz bekleriz ;) 


3 yorum:

  1. Bu ekip mutlaka Excape'yi görmeli,denemeli,eğlenmeli ;)

    YanıtlaSil
  2. Tesadüfen sitenizi keşfettim. Escapist haricinde başka nerelerde kaçış oyununa katılabilirim diye araştırırken bu süper listenize denk geldim. :) Benim için hazırlanmış olmalı. :) Teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. listeyi begenmene ve işe yaramasına çok sevindim.
      Deneyimlerini daha sonra yorum kısmına yazarsan harika olur. Bu sayede bizim gormediğimiz ya da bizden sonra neler değişmiş onu da görmüş oluruz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...