OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

6 Nisan 2015 Pazartesi

Istanbul Suikastcileri Finalinde neler oldu? Kim kazandı? Bir sonraki oyun ne zaman?

Istanbul Suikastçileri Oyunu süper bir final ile bitti. Kaçıranlar çok merak ediyordu, neler oldu kaç kişi katıldı neden öldün nasıl öldün sorularını soruyorlardı... Öncelikle söyleyelim. Merak etmeyin, Istanbul Suikastçileri Oyununun tekrarı olacak. Çünkü bu oyunu sadece kelimelerle anlatmak imkansız. Mutlaka denemeli ve oyunun heyecanını yaşamalısınız. Denersiniz ve oyundan sıkılırsanız oyuna devam etmezsiniz ve bu sayede sizi vurmak zorunda kalacak oyuncuya da iyilik etmiş olursunuz ;) Kih kih kih.. 



Şimdi gelelim Istanbul Suikastçileri oyununun neden bu kadar heyecanlı olduğu konusuna:



Sabah işe giderken acaba birileri bana pusu kurmuş  mudur diye düşünmek, veya işten çıkarken dalgın olmamalıyım her an biri ensemde olabilir diye etrafınızı incelemek zorunda kalmak. Arabanıza binmeden önce çevreyi incelemek veya arabanızı evinizin daha yakınına park etmek zorunda kalmak. Veya servisten indiğinizde daha hızlı adımlarla evinize gitmeye çalışmak, vurulma şansını azaltmak... Yeni yeni kişilerle tanışıp başka bir oyuncu hakkında bilgi öğrenmeye çalışmak... Üstelik bunları yaparken konuştuğunuz kişiye güvenip güvenmemeniz gerektiğini bilmemek... Plan yapmak, hızlı olmak, adrenalin ile dolmak...

Bu paranoya ve heyecan oyunda ölmediğiniz sürece devam edecek. Ama unutmayın bu oyun göründüğü kadar kolay değil, çünkü sizin arkanızdan çok yakın olduğunuzu düşündüğünüz arkadaşlarınız bile planlar yapıyor olabilir. Hatta  oyunda ailenizden de oyuncular varsa belki zamanı geldiğinde onları da vurmanız gerekecek? Belki onlar sizi vuracak.. 

Kısacası bu oyun oynanmadan bu heyecan anlaşılmaz..! 


30 gün süren Istanbul Suikastçileri Oyununun final gecesi çok eğlenceli geçti. Bu videoda görüldüğü sırası ile oyuncuların ölümleri ekrana yansıtıldı. Isteyenler sahneye çıkıp kendi kurbanları için nasıl pusuya yattıklarını hangi cin fikirleri kullandıklarını anlattılar.  Kahkaha ve alkışlar eşliğinde nasıl vurulduklarını anlattılar.. :)   Ayrıca ödül kazanan oyuncular ödüllerini aldılar.

-En fazla kişi öldüren (12 suikastçi)
-En çabuk ölen. (1.gün)
-Hedefini en farklı şekilde öldüren. (İngilizce özel ders almak istiyorum senaryosu ile süper bir ingilizce kullanan) 



Ertesi gün sadece 2 oyuncunun katılabildiği (çünkü sadece o iki kişi hiç vurulmadan 30 gün yaşayabildi) Final Karşılaşmasını Cevahir Alışveriş Merkezinde yaptılar. Oyun boyunca kimse tarafından vurulmayan iki finalist (Cavit ve Sadaf) oyunun Admin'i Spymaster Brian'ı vurmaya çalıştılar. Tabi bu iş o kadar kolay olmayacaktı. Brian'ın yanına daha önceden belirlediği guard'ları da vardı. Saat tam 18:00 'de Cevahir alışveriş merkezine giren oyuncular tanınmamak için kılık değiştirmişlerdi. Heyecanlı bir kovalamaca sonunda.

Brian'ın 2 dakika farkla erken öldüren Sadaf oyunu kazandı ve büyük ödülün sahibi oldu. 



Tüm alkışlar Sadaf ve katılan 66 oyuncuya... Ayrıca oyunu çok iyi kontrol etmeyi başaran Brian'ı da tebrik etmek gerekiyor. 

Bir sonraki oyunda sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Merak etmeyin çok daha keyifli ve çok daha heyecanlı bir oyun bizleri bekliyor olacak. Bizi takip etmeye devam edin daha heyecanlı oyunlarda görüşelim...  ;) 

Bu arada benim katilim final gecesine gelmediği için kendisine vereceğim küçük sürprizi de kaçırdı. Belki başka sefere.... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...