OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

20 Mayıs 2015 Çarşamba

Secret Agents Oyununda neler oluyor? Final Partisi nerede?

8 Mayıs 2015 tarihinde başlayan Secret Agents - Istanbul Oyunu tüm hızı ile devam ediyor. 24 Mayıs 2015'de Final Kapışması yapılacak. Final Kapışmasına katılabilmek için  ajanların genel sıralamada ilk üçe girmeleri gerekiyor.  Çok çekişmeli geçen eğitim süreçlerinin bitmesine çok az kaldı. 

Final Kapışması öncesi Final Parti'si yapılacak. Final Parti'sinde ajanlar o ana kadar neler yaptıklarını anlatacaklar. İsterlerse hangi strateji onlara puan kazandırdı hangisi ile puan kaybettiklerini bizlerle paylaşacaklar. Bir çok ajanın ağlamalarına da şahit olabiliriz. Bakalım göreceğiz...

Peki bu ajanlar şu ana kadar neler yaptı? 



Normal kimliklerinin yanında bir de ajan kimlikleri bulunan oyuncular kendilerine verilen görevleri yapmaya çalıştılar. Görevleri başardıkları zaman puan topladılar. Anlayacağınız gündüz rutin iş hayatları devam ederken aynı zamanda puan alabilmek ve diğer ajanları geçebilmek için plan yapmak zorunda kaldılar. Akşam iş çıkışı diğer ajanlarla buluştular bazen saklandılar pusu kurdular. 



Ajan eğitiminde farklı testlere tabi tutuldular. Dostluk, Dürüstlük testleri onlara kime güvenip kime
güvenmeyeceklerini gösterdi. Ayrıca özel güçler kullanarak diğer ajanları yakalamaya çalıştılar. Heyecanın yanında tatlı bir stresin de üzerlerinde baskı yarattığını anladılar. Çünkü ajanlar vuruldukça diğer ajanlardan puan olarak geriye düştüler ve bu onları strese soktu.



Ajan Düello 'su ile bir ajanın yeri geldiğinde karşılıklı çatışma yapması gerektiğini, Gizli bilgiler toplayarak sadece görevlerinin yok etmek olmadığını anladılar. Rozet görevi ile ekip olmayı birbirlerine güvenip beraber strateji yapmaları gerektiğini  öğrendiler.

Ajan Stealth

Ajan Eru

Ajan Killmaster






FİNAL PARTİSİ Nerede?

Ajanlar Final kapışması öncesi Final Partisi'nde son kozlarını paylaşacaklar. Eğer merak ediyorsanız Final partisine gelip bizlerle tanışabilirsiniz.

Gelip ajanlarla tanışabilir onların son stratejilerini onların ağzından dinleyebilirsiniz.  Onların heyecanına ortak olun belki de hoşunuza gider ve  ajan olmak, oyunumuzu oynamak ve ekibimize katılmak istersiniz.  22 Mayıs 2015 Cuma - XXXX' de olacağız...

Final Partisini nerede yapacağımızı tabi ki söylemeyeceğiz... Yoksa söyleyeceğimizi mi düşündünüz?

Neden mi söylemiyoruz.
Nedeni basit.

Sadece Ajan özellikleri olanların bizi bulmasını istiyoruz da o yüzden!

Görüşmek üzere...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...