OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

1 Temmuz 2015 Çarşamba

Bireysel Oyun - Secret Agents Oyunu Bireysel Kargo

Secret Agents Oyunu - BIREYSEL Oyun


Artık  nerede olursanız olun istediğiniz an oyunu 'bireysel olarak' da deneyimleyebileceksiniz! 

Bireysel oyunun amacı oyunu merak eden okuyucularımıza evlerinde veya iş yerlerinde oyunu deneme fırsatı sağlamak. Sizin için hazırladığımız özel görevi yerine getirebilirseniz ajan olmaya bir adım daha yaklaşmış olacaksınız. Secret Agents Oyunu Bireysel ile hem kendinizi denemiş hem de Gizli Ajanlık için ilk adımınızı atmış olacaksınız. Bakalım ajan olabilecek özelliklere sahip misiniz?




BIREYSEL Oyun kitini satın aldığınız zaman istediğiniz adrese kargolatacağız. Amacınız size gönderilmiş görevi yerine getirmek olacak. Eğer başarılı olursanız daha zor olan ikinci kargo oyunumuzu veya başka bir küçük sürprizi deneyebilirsiniz ! 

Secret Agents Oyunu nedir?

James Bond ile büyüyen nesiller hep gizli ajan olma hayali kurdular. İşte bu hayeller, Secret Agents ile gerçeğe dönüşüyor. Bu oyunu günlük hayatınıza adapte edebiliyorsunuz. Siz normal rutin hayatınızı yaşarken size verilmiş görevleri yapma heyecanı yaşıyorsunuz. Katılmaya karar verdikten sonra size verilecek dosya içindeki görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Unutmamanız gereken oyunu daha da heyecanlandıran sizin gibi başka oyuncuların da görevleri yerine getirmeye çalışması. Amacınız size verilen görevi başarmak. Başarırsanız ajan hayatınız devam eder. Başaramazsanız zaten hiç ajan olamamışsınız demektir. 

Kimler katılabilir?

Bireysel Oyuna Türkiye genelinde herkes katılabilir. Istediğiniz adrese kitinizi kargolatabiliriz. 

Ne kadar?

Bireysel Oyun Kiti iki seçenektir.
a) Basic-Level 1 20TL'dir. (Yirmi Türk Lirası) 
b) Advanced 300TL'dir. (Üç Yüz Türk Lirası) 


Bu kitin içinde ne var?

-Secret Agents Oyunu hakkında detaylı bilgilendirme
-Secret Agents Oyunu kuralları.
-Göreviniz!

Ne zaman başlayabilirsiniz? 

Ödemeniz alındıktan sonra oyun kitiniz istediğiniz adrese kargolanır. Oyun kiti elinize geçtiği andan itibaren oyununuz başlar. Görevi tamamlama süresi size bağlıdır. Başarabilirseniz 1 gün içinde görevinizi bitirebilir veya isterseniz 1 yıl süresi boyunca görevinizi yapabilirsiniz. 

Oyunun Amacı nedir?

Normalde Secret Agents Istanbul oyunu 15 günlük bir sürede başka oyuncularla birlikte birbirinizi bulup yok etmeye çalıştığınız bir oyundur. Bu oyunda ise tamamen kendi başınıza kendinizle yarışıyorsunuz. Size verilen görevi yapabilirseniz, başarılı olursunuz. Görevi bitirene kadar başarılı sayılmazsınız. Kendinizi sınamak isterseniz hemen oyuna başlayabilirsiniz. Bakalım ne kadar başarılısınız?  Denemeye cesaret edebilecek misiniz?! 




  •  -
  • Should be Empty:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...