OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

21 Temmuz 2015 Salı

Secret Agent Field Mission - Saha Görevi


Okul, iş belki de rutin giden hayatınız sizi bunalttı. Şimdi size süper bir haberimiz var. Bir arkadaşınızla birlikte oynayabileceğiniz harika bir oyunumuz var. Siz ve arkadaşınız beraber bir ekip olup, size verilecek saha görevini yapmaya çalışacaksınız.  Nasıl ilginizi çekmeye başladı mı? O zaman devam edelim.

Halka açık alanda oynanan bu oyunda kapalı bir alanda sıkışmanıza kilitli kalmanıza gerek yok. Öncelikle nerede oynamak istediğinize karar veriyorsunuz. (Şu anda Taksim ve Kadıköy seçeneklerimiz var.)  Bölgeyi seçtikten sonra 90 dakikalık maceranız için gerekli eşyalarınızı hazırlıyorsunuz.

a) Açık alanda oynandığı için ortam koşullarına uygun kıyafet 
b) Ekibizde -en azından bir kişide- internete bağlanabilen bir akıllı telefon sizin oyuna katılmanız için gerekli eşyalarınız. 
Bunları hazırladıysanız artık Ajan OMA ile tanışmaya gidebilirsiniz. 

Secret Agents Istanbul gerçek hayatta oynanan iki kişilik bir oyun. 90 dakikalık süre içinde (daha kısa sürede de bitrebilirsiniz) Ajan Oma'nın sizin için özel hazırladığı saha görevini yerine getirmeniz gerekiyor. Gerçek hayatta oynandığı için etrafın ilgisini çekmemeye özen göstermeli, bir ajan gibi davranmalısınız. Bulmaca çözme yeteneği, ekip çalışmasına yatkınlık, stress altında çalışabilmek, gizlilik gibi özellikler sizin oyun içinde daha başarılı olmanızı sağlayabilir ama gerçekten başarabilir misiniz size bağlı?. 
-Oyunun başında Ajan OMA size içinde ekipmanlarınızın olduğu bir paket veriyor.  Amacınız bu dosyayı (paketi) içindekilere bir şey olmadan hedefe ulaştırmak. 
-Oyun aslında çok basit başlıyor. Ajan OMA ile tanışıyorsunuz. Paketi alıyor ve hedef noktaya ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Peki hedef noktaya nasıl ulaşacaksınız? Diğer ekipler sizden önde mi? 90 dakika içinde görevi başarabilecek misiniz? Sizin için hazırlanmış bulmacaları çözebilecek misiniz? Her şey ikinizin ekip çalışmasına bağlı! Bunu oyunu oynayarak başarıp başaramayacağınızı hep beraber göreceğiz. 

Eğer bu heyecanı denemek istiyorsanız yapmanız gereken bir ekip kurmak ve size uygun bir oyun zamanı belirleyip görevinizi almak.  Unutmadan oyun ücretli. Ekip başına ücret alınıyor ve bir seansta maksimum 3 ekip oyunu oynayabiliyor. Eğer isterseniz 2 kişi x 3 ekip toplam 6 arkadaşınızla birlikte de aynı seansta oynayabilirsiniz. Ama sadece 2 kişiyiz derseniz de bir oyuna katılabiliyorsunuz. 

Saha görevi oyununda ''eğlenme odaklı'' oyuncular olduğu sürece oyun sorunsuzca ilerliyor. Oldu ki bir problem veya rahatsızlandınız oyundan çıkmak istediğiniz an, bize telefonla haber vermeniz yeterli.  

Farklı bir rol playing oyunu oynamak, belli bir süre için gerçek hayatta gerçek bir ajan gibi hissetmek istiyorsanız bu  oyunu mutlaka deneyin, kaçırmayın!  Şaşıracaksınız! 

Bizi arayın:  02165663230 

For english









2 yorum:

  1. Yahu bir oyun bu kadar mı akıcı olur? 90 dakika nasıl geçti anlayamadık, tadı damağımızda kaldı... 390 dakika daha olsa oynardım yani... Eşimle birlikte eğlenceli bir macera yaşamış olduk. Başından sonuna sürükleyici ve daha ilk andan insanı havaya sokmayı başarıyor. O metal kutuyu elinize bir alın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Yaşamadan bilmeniz zor. Eline sağlık OMA!!!

    YanıtlaSil
  2. Oyunun dış mekanda yapılması, kasvetli ya da korkunç odalardan daha çok güven veriyor. Dışarıdaki çoğu kişiden şüpheleniyor ve aynı zamanda insanlar günlük hayatlarına devam ederken senin amacına odaklanıyor olman da ayrı bir keyif. Zevkli bir 90dk sizleri bekliyor!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...