OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

27 Ağustos 2015 Perşembe

Geocaching kutu nasıl saklanir? - Kutu saklama sunumu

Kutu saklama nasıl yapılıyor? Eğer Geocaching oyununu oynamaya başladıysanız belli bir süreden sonra kutu saklamak isteyeceksiniz. Bu sayede sakladığınız noktaya diğer oyuncular gelecek ve sizin göstermek istediğiniz bölgeyi -sizin sayenizde- keşfetmiş olacaklar.

Genellikle soruyorlar geocaching neden yapılıyor? İşte cevap yukarıda yazıyor arkadaşlar. :) Geocaching, kutuyu saklayan kişinin size göstermek istediği keşfetmenizi istediği bölgeleri görmeniz için yapılıyor. Tabi sadece bu sebeple yapan yok bir sürü sebebi var. İlk aklıma gelenler:

- Bulmaca çözerek bir gizemi sonuçlandırmak
- Gizli bir grubun dahil olduğu bir oyunu oynamak :) 
- Farklı, turistik olmayan noktalara gidip sizin için bırakılmış bir hazineyi bulmak
- Zorlu bulmacaları çözmek ve bunu başarmanın verdiği keyfi almak
-Dünyanın heryerinde her zaman oynamak,
- İstatistik seviyorsanız. Bulma sayısı, ilk bulan olmak, en fazla, en zoru bulmak ya da şu anda aklıma gelmeyen bir sürü istatistiksel veri için kendinizi aşmaya çalışmak  vs.


Tabi bunları yapabilmek için kutu saklanmalı. Kutuyu da oyuncular birbirleri için saklıyorlar. Önce oyunu öğrenmeli daha sonra da oyunun daha da gelişmesi için çaba göstermelisiniz. Bir oyuncu olarak kutu bulabilir, kutu saklayabilir ya da etkinlik düzenleyebilirsiniz. Şimdi aşağıda küçük bir kutu saklama sunumu var. Eğer merak ediyorsanız nasıl kutu saklanır bu sunum sayesinde biraz da olsa bilgi edinebilirsiniz.

Daha fazla sorunuz varsa bize sormayı unutmayın.  Geocaching nedir? 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...