OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

2 Ekim 2015 Cuma

Escape Istanbul Roomescape Oyunu - Deneyimimiz

Wohoooo.. Uzun bir aradan sonra sahalara dönmek iyi oldu. Gittik oynadık eğlendik kendimize biraz kızdık (çünkü yalan yok paslanmışız) ama yine de 1 dakika ile en iyi zamanı yani rekoru kaçırdık. Ne mi yaptık?  Tabi ki bulmacalı güzel bir roomescape oyunu ''Escape Istanbul'' 'u keşfettik. 



Roomescape oyunları korku temalı oyunların egemenliğine geçmeye başlamıştı. Escape Istanbul bulmaca severleri kurtaran bir oyun oldu. Bulmaca seven bir grup olarak biz korku temalı oyunlara alışamadık. Alışacak gibi de durmuyoruz, korkuyoruz kardeşim :) 

''Escape Istanbul'' Kadıköy'de. E biz de Kadıköy'deyiz. O zaman neden gitmiyoruz zaten kış sezonu da geldi. O zaman kaldığımız yerden rekorlarımıza devam edelim dedik. Bu arada rekor rekor yazıyorum ama öyle bir takıntımız yok merak etmeyiniz. Yani gidiyor bulmacaları elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Ne de olsa geocaching oyuncusuyuz ;)

Escape Istanbul hakkında:

Pozitif tarafları:

-Kadıköy'de. Ulaşım çok rahat. Arabasız çok rahat gidebilirsiniz. İsterseniz yakınında otopark da mevcut. 
-Oyunun bulmacaları iki seviye olarak ayarlanmış. Biz zor seviyeyi seçtik ve memnun kaldık. Küçük takılmalar yaşadık ama bu oyunla ilgili değil kendi iç dinamiğimizle ilgili problemlerdi :) Oyunu daha önce hiç oynamamışlar için de bulmacaların kolayları ile değiştirilebiliyor olması fikrini sevdik. 
-Seneryosuna bağlı tutarlı ve akıcı bir oyun (saçma bir nedenle oyun boyunca takılmadık) 
-Aslında çok pozitif bir özelliği var ama yazarsam sürprizi kaçar diye gidin kendiniz görün diyeceğim.
- Ayrıca tuvalet imkanı var. 


Negatif tarafları:

-Aslında oyunun negatif bir tarafı yok 
-Ama dekor çok önemli, görsellik arıyorum görsellik bizim ekip için çok önemlidir derseniz, oyun sizi çok tatmin etmeyebilir. Ama dekor bize göre normalin üzerinde - uğraşılmış.

Sonuç: 

Bulmacalı oyunları özlemişiz. Bulmaca çözmeyi seven bir ekip olarak çıkışta en zor bulmacamızı haşırt diye çözdünüz dedikleri için firma sahiplerini de çok çok sevdik - bunu da söylemeden geçemeyeceğiz valla. Sağolsunlar biz kendi kendimize kızarken neden bu kadar kötü bir oyun çıkardık derken bizi iyi motive ettiler. 

Oyun sonrası sıcak sohbet ve bu güzel oyunun sonunda küçük ikramları için Escape Istanbul ekibine çok teşekkür ederiz. Tekrardan görüşmek üzere. Biz gittik sizler de gidin, bakalım bizim zamanımızı geçebilecek misiniz görelim. Hihaaayt...! 



Escape Istanbul
Websitesi / Facebook / 

ÖNERİLER
- Zorluk derecesi yüksek bulmacaları seviyorsanız zoru seçin. 
- Yayan gitmeniz tavsiye edilir. Ama çok yakınında otopark var. 
- Kadıköy'deki bulmacalı oyunlar arasında rahatlıkla tavsiye edebileceğimiz bir oyun. Senaryosuna bağlı akıcı güzel. 

ILETISIM: Adres: Kuşdili Caddesi No 85 Kat 1 , İstanbul
Tel:  
0532 392 0317

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...