OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

2 Kasım 2015 Pazartesi

Mazeup Kayıp Saatci Deneyimimiz !!

MazeUp - OTTOMAN bizim ilk gittiğimiz, beğendiğimiz oyunlardandır. Hatta beğendiğimiz ilk 6 oyun arasına girmiştir. Bu nedenle MazeUp yeni oyun açtı diye duyduğumuz zaman çok sevindik!  (Mazeup - Ottoman deneyimimiz)
Yeni oyunları Kayıp Saatçi ne zaman açılacak diye çok merak ediyorduk. Açıldığı zaman acaba sıralamamızdaki yerlerini koruyabilecekler mi yoksa daha yükseye çıkabilecekler mi diye merak ediyorduk?  Gittik Kayıp Saatçi'nin gizemini çözdük! Buyrunuz deneyim yazımız ;)


Kayıp Saatçi yine bir Mazeup dokunuşuna sahip. Bu ne demek derseniz çok kısa bir şekilde şöyle ifade edebiliriz. Bulmaca severleri tatmin edecek şekilde yine kendi üretimleri FARKLI bulmacaları yapmışlar!
Ilk oyunda nasıl mekanik bulmacalar bizi mest ettiyse bu sefer de Kayıp Saatçi Oyunu ile MazeUp bizi memnun etti. Kendi stillerine uygun Odadan Kaçış konseptlerini daha da geliştirmişler!


Oyunun artıları:



-Kayıp Saatçi, Taksim'de. Ulaşım rahat. Ottoman oyununa daha önceden gitmişler bir üst kata çıkarak Kayıp Saatçi oyununu rahatça bulabilirler :)

-Bulmaca severleri memnun edecek 2 hatta 3 adet çok farklı bulmaca var. Ben özellikle bir tanesini çok beğendim ama hangisi olduğunu söylemeyeceğim. Çünkü gidip kendiniz deneyimlerseniz çok daha heyecanlı olacağını düşünüyorum.

-Oyun saat severleri daha da mutlu edecek. Çünkü her türlü saati oyun içinde görebilirsiniz. Mekanik, elektronik, kum, dijital, katı, sıvı, toprak, hava, güneş ne tür saat ararsanız var. Bir ara içeride etrafımızda bu kadar saat olunca zamanı kaybettiğimizi düşünmeye başladık :)

-Mazeup özelliği mekanik bulmacalar bu oyunda da var. Farklı özel bulmaca arayanlar için keyifli bir oyun.

Oyunun eksileri:

-İkinci oyun olduğu için ilk oyunları ile kıyaslama ister istemez yapılıyor, yapılacaktır da.  Aslında ikisi farklı kategorilerde olduğu için kıyaslama yapmak doğru değil. Ama ikisi de kendi kategorisi içinde oldukça başarılı! 

-5 kişilik gruplar için biraz sıkışıklık yaşanabilir. Maksimum 4 kişi gitmenizi öneririz.

-İlk oyundaki gibi mekanizmaların kırılma ihtimali var. Umarız uzun süre kırılmadan bulmacalar sürekliliğini korur ve oyunu değişmek zorunda kalmazlar.


Genel olarak:

İkinci oyunu biraz geç açmalarına rağmen MazeUp iki farklı oyunlu Kaçış Oyunu firmaları arasında oldukça başarılı iş çıkartmış!
Iki oyunu da ortalamanın üzerinde güzel ve heyecanlı olan ender firmalardan. Açıkcası bizim için ilk 5 arasına girdiler.
Bulmacalar mekanik ve farklı. Konum olarak ulaşılması güzel bir yerde Taksim'de.

Korku değil biz bulmaca seviyoruz diyen tüm grupların denemesi gereken iki oyunları var. Tebrik ediyoruz ve açılırsa üçüncü oyununuzu da keyifle oynayacağımıza eminiz. Tabi ikinci oyunun açılış tarihine bakarak üçüncü oyunlarını ne zaman açarlar bilemiyoruz? :)  En kısa sürede yeni oyun açmaları dileği ile...

Özellikle bulmaca meraklılarına oyunu tavsiye ederiz!

MazeUp
Websitesi / Facebook / 

ÖNERİLER
- Handmade bulmacalar, farklı farklı saatler, odadan kaçışın üzerine kat kat eklenmiş bir yapı...- Maksimum 4 kişi gidilmeli
-Taksim meydanından Alman hastanesine doğru yürüyerek gidebilirsiniz. Yayan gitmeniz tavsiye edilir. 

ILETISIM: Adress: Cihangir Mh. Sıraselviler Cd. No: 73 Gül Apt. Daire: 3 Taksim, İstanbul
Tel:  02122437645



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...