OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

14 Ocak 2016 Perşembe

Geocaching Oyuncuları Toplanıyoruz - GIT BUL Ocak 2016

Geocaching Etkinliklerimize devam ediyoruz. Bu senenin ilk etkinliği 27 Ocak Çarşamba günü olacak. Aslında bu etkinlik bir tanışma buluşması. Daha önceden oyunu hiç oynamamış arkadaşlarımızla oyunu aktif olarak oynayanların kaynaştığı bir toplaşka diyebiliriz.





Kadıköy sahile en yakın nokta olan Balon Cafe'de toplanacağız. Burasını seçmemizin nedeni ulaşımı çok rahat olması. Arabalı gelenler için yanında otopark olması. Yayan gelenler için de (otobüs, vapur, metro, dolmuş) tüm toplu taşıma araçlarına çok yakın. Daha ne olsun? Ha bir de aydınlatması çok iyi :)

Bildiğiniz gibi her ay en az bir kere Geocaching toplantılarımızı yapmaya çalışıyoruz. Aslında gündüz buluşup birlikte geocache kutuları bulmamızı isteyen arkadaşlarımız oldu. Onları da kırmayacağız merak etmeyin. Ama toplu kutu arama etkinliklerimizi havalar biraz daha ısınınca yapacağız. Şu anda yapacağımız toplaşkalar daha çok oyunun kurallarını merak eden ilk başlayanlar için. (Ayrıca deneyimli oyuncuların da ayda bir kere de olsa birbirleri ile görüşmeleri için, özlüyoruz birbirimizi yahuuu) Baksanıza zaman ne kadar çabuk geçiyor. 2016 senesine ne zaman girdik de Ocak ayı etkinliğimizi yapıyoruz değil mi?



Şimdi aranızda geocaching oyununu merak edenler olabilir. Ya da sormak istedikleri olanlar vardır. E o zaman zamanınızı ayarlayın ve 27 Ocak akşamı bizimle tanışmaya gelin... Yahu siz gelemiyorsanız arkadaşlarınıza haber verin. (Kısacası etkinliğimizi paylaşın)

Etkinlik facebook linki burada, etkinliğin geocaching.com linki de burada. 27 Ocak 2016 Balon Cafe'de görüşmek üzere...


Daha önceki etkinliklerimizden bir kaç fotoğraf:




Şimdi aranızda geocaching oyununu merak edenler olabilir. Ya da sormak istedikleri olanlar vardır. E o zaman zamanınızı ayarlayın ve 27 Ocak akşamı bizimle tanışmaya gelin... Yahu siz gelemiyorsanız arkadaşlarınıza haber verin. (Kısacası etkinliğimizi paylaşın)

Etkinlik facebook linki burada, etkinliğin geocaching.com linki de burada. 27 Ocak 2016 Balon Cafe'de görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...