OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

6 Nisan 2016 Çarşamba

ADIM ADIM - NEW BALANCE BOZCAADA KOŞUSU 14 Mayıs 2016

Hatırlarsanız OMA Adım Adım organizasyonu sayesinde İstanbul Maratonu ve Runatolia koşularında Koruncuk Vakfı için bağış toplamıştı. Süper bir haberimiz var. 6 senedir yapılan NEW BALANCE Bozcaada Koşusu 'da dijital kaynak yaratma platformu olan ipk.adimadim.org içinde yerini alıyor. Bu ne demek diyeceksiniz?

Bu şu demek, eğer siz bağış koşusu yapmak isteyen biri iseniz, şu anda önünüze süper bir fırsat var. 14 Mayıs 2016 cumartesi günü (yani havalar çok çok ısınmadan) Bozacaada'da yapılacak koşuya katılabilecek ve İPK platformu sayesinde seçtiğiniz STK için bağış toplayabileceksiniz. Yani ilk bağış kampanyanızı yapabileceksiniz. Harika değil mi?


GÖNÜLLÜ KOŞUCULAR NASIL BAĞIŞ YAPACAK?



ipk.adimadim.org’ta profilini oluşturan gönüllü koşucular, Adım Adım çatısı altında bulunan STK’lardan ve bu STK’ların bağışa açtığı projelerden birini seçecek. Seçtiği projeye bağış toplamak isteyen koşucu, projenin yürütüleceği koşuya kayıt yaptırdıktan sonra tüm sosyal çevresine desteklediği ve bağış toplamak üzere koştuğu/yürüdüğü projeyi anlatarak bağış toplayacak. Bağış süreci, koşudan 15 gün önce başlayacak ve 15 gün sonrasına kadar devam edecek.

New Balance Bozcaada Koşusu Hakkında





Bu yıl 6. düzenlenecek olan New Balance Bozcaada Koşusu, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü 14.00’te başlayıp, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. 10 kilometre koşanlar, bu parkurda 4,5 kilometreden geriye dönerek Cumhuriyet Meydanı’nda koşularını bitirecekler. Yarı Maraton koşan koşucular ise parkur haritasında işaretli bölgeden koşarak tam tur yapacaklar. Koşucular, maraton öncesi Geyikli-Bozcaada seferleri yapılan Bozcaada iskelesine yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacak.

Bozcaada koşusuna katılan tüm sporcular ve aileleri ulaşım ve konaklamayı kendi imkânlarıyla karşılayacaklar. New Balance Bozcaada Koşusu için kayıt ücretleri, 20 Nisan tarihine kadar 60 TL, 20 Nisan – 10 Mayıs arası ise 75 TL olacak. New Balance çanta, t-shirt, yarış programı, zaman çipi ve göğüs numarasının olduğu koşu kitleri, 27 Nisan –11 Mayıs arası seçili New Balance mağazalarından teslim edilecek. Bozcaada Cumhuriyet meydanında kurulacak stantlardan da kitler temin edilebilecek.



Şimdi aranızda ben koşamam hiç koşmadım hayatta yapamam diyenler olacaktır. Merak etmeyin ben de ilk koşumda 10km koşamam diyordum. Ama güzel bir hazırlık dönemi ile 10km koşulabiliyor. Ayrıca bu koşularda çok hızlı olmanız da gerekmiyor. Önemli olan koşmak istemeniz ve bitirmeniz. Yani korkulduğu kadar zor bir süreç değil.

OMA - Koşu için hazırlanıyor :)



OMA-Adım Adım koşuyor facebook grubu herkese açık. Hemen bize katılın.  Eğer bize katılmak isterseniz ya da yardımseverlik koşusu hakkında sormak istediğiniz bir şeyler varsa lütfen çekinmeden bize sorun. Bildiklerimizi seve seve anlatmaya hazırız. Kim bilir belki beraber Bozcaada'da koşarız? :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...