OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

29 Nisan 2016 Cuma

SAKLADIK.com - Ne sakliyorlar? Ne zaman sakliyorlar?

Sakladik.com oyunları tüm hızıyla devam ediyor. Geocaching severlerin oldukça ilgisini çeken bu oyun aslında tam anlamıyla geocaching FTF (First Time Found) mantığına dayanıyor. Ama oynamak için geocaching oyuncusu olmanıza gerek yok. :) Hemen bu haftasonu oyununa katılın!

Peki nedir tam olarak bu SAKLADIK? 





Sakladık isminden de belli olduğu gibi bir şeylerin saklandığı (fotoğraftaki rozetler) ve oyuncuların saklı rozetleri bulup ödüller kazandıkları gerçek zamanlı bir oyun. Aslında yapılması gereken çok basit. 

Saklı rozetleri ara-bul. İlk bulursan ödülü kap :) 


Gerçekten ödülleri saklıyorlar mı? Ayrıca nasıl saklıyorlar. Bu soruların cevabı da çok basit. Oyunda saklanan ödülün kendisi değil, sadece rozetler. Oyunculardan bu rozetleri bulmaları isteniyor. Saklı rozetlerin nerede saklandığı ne zaman bulunabileceği bilgisi instagram hesabından ve facebook sayfasından önceden bildiriliyor. Bu sayede oyuncu katılmak istediği oyunu önceden seçip oyunun oynanacağı saatte o bölgede olabiliyor. Rozetler oyun günü  23:59'a kadar bulunmazsa ödül verilmiyor. Ama örneğin 23:05'e kadar kimse rozeti bulamamış ama siz gidip 23:06'da rozeti bulursanız ödül sizin oluyor. :)

Oyunlar şu ana kadar Istanbul'da Taksim İstiklal - Kadıköy Bağdat Caddesi - Bahariye Caddesi ve Beşiktaş bölgelerinde haftasonları yapılmış. İstanbul'un farklı bölgelerinde de oyunlar olacak. Ama genellikle her haftasonu en az bir adet oyun Anadolu bir adet oyun Avrupa yakasında yapılıyor. Verilen ödüller değişiklik gösterebiliyor. Şu ana kadar SAKLADIK rozetleri, oyuncak Fiat 500x araba ve Forestanbul Macera Parkı Biletleri ödül olarak verilmiş.


Foretsanbul Macera Bileti 


500x FIAT oyuncak araba - Boy:9,5cm :) 


Oynamak için ne gerekli: 



  • @sakladik   Instagram hesabını takip etmek
  • Oyunla ilgili gönderilmiş postu bulup altına 3 arkadaşınızı etiketlemek (Bunun nedeni oyunun bir ekiple oynanması gerektiği için değil -aksine oyun tek kişilik- etiketleme nedeni oyundan arkadaşlarınızın da haberi olmasını sağlamak için. 





İşin en güzel tarafı şu anda tüm oyunlar tamamen ücretsiz.
Amaç eğlenceli bir oyun ile keyifli vakit geçirmek ve eğer saklı rozetleri ilk bulan olursanız ödül kazanmak.

Oyunlar  şu anda instagram üzerinden oynanıyor. Instagram'ın  direk mesaj özelliği sayesinde oyunculara ipuçları gönderiliyor. Rozetleri bulabilmek için bulmaca yeteneği, hızlı düşünme, hızlı strateji ve saklı noktaya hızla ulaşmak gerekiyor. Oyun bireysel bir oyun ama ekip olarak katılıp hedefe ulaşmak için takım çalışması yapanlar da oluyor.

Kısaca:


Haftasonu eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız SAKLADIK denemelisiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...