OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

30 Haziran 2016 Perşembe

KORUNCUK Farkındalik Oyunu - Sakladik.com

Koruncuk - Korunmaya Muhtaç Çocuklar Farkındalık Oyunu harikaydı. Oyun sonrası afterparty :) çok keyifli geçti. Hem SAKLADIK.COM oyunu hem de üzerine oynadığımız oyunlar güzel bir haftasonu geçirmemizi sağladı. 


Koruncuk'lar hakkında bilgi sahibi olmayanlar oyun sayesinde Koruncuk'ları öğrenmiş oldular. Eğer halen koruncuk instagram sayfasını takip etmiyorsanız hemen hemen takip edin.





Tabi ki Koruncuk'lara bağış yapmanız konusunda tekrar küçük bir hatırlatma yapacağız. Bunu yapmamızın nedeni şu: Tek bir sefer kocaman bir bağış yapmak yerine küçük küçük sürekli bağış yapmak önemli olan. Bu yüzden öncelikle sizi Koruncuk'ların Istanbul'daki köyüne davet ediyoruz. Eğer orada kendi gözlerinizle neler yapıldığını görürseniz o zaman gerçekten içiniz rahat bir şekilde bağış yapabilirsiniz. Bu arada sevindirici haber. Artık Türkiye'de 2 koruncuk köyü olacak. Yapımına başlanan Koruncuk İzmir Urla köyünün bir sene içinde bitirilmesi hedefleniyor. Bu yüzden bağışlarınız çok ama çok önemli. Ben buraya bağış için kullanabileceğiniz kanalların linkini ekliyorum. Size en uygunu hangisi ise KÜÇÜK miktarda ama sürekli bağış yapmanızı öneriyorum.

El verin hayata tutunsunlar... Ayrıca oyun oynamayı da sakın unutmayın ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...