OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

13 Temmuz 2016 Çarşamba

Dondurma Yapma Oyununda Eğlenceyi Keşfet!


Dondurma yapma oyunları küçük farklılıklar içerse de, aslında birbirlerine benzer. Genel olarak bu tür oyunlardaki amacın, verilen dondurma siparişlerini hızla hazırlamaktır. Yani oyundaki en heyecanlı şey, zamana karşı yarışıyor olmandır.
Bu tip oyunlarda her dondurma çeşidinin farklı makinelerini görürsün. Kiminde külahlı, kiminde çubuklu, kiminde bardakta dondurma, kiminde ise tabakta dondurma yapabilirsin.

Aslan Max'ın Fabrikası
Dondurma oyunlarını sevmene rağmen, aynı şeyleri yapmaktan sıkılmaya başladıysan, Aslan Max'ın Fabrikası'nı deneyebilirsin. Çünkü bu oyun, şimdiye kadar oynadığın dondurma oyunlarından çok farklı ve çok daha eğlenceli! Bu oyunda sadece dondurma yapmak değil, aynı zamanda kendi dondurma çiftliğini de kurmak gibi farklı görevler seni bekliyor.



Oyuna ilk başladığında Aslan Max seni karşılayacak. Klasik dondurma yapma oyunlarından çok daha zor olan görevlerini sana anlatacak. Oyun ilerledikçe yapman gerekenleri konuşma balonlarında da görebileceksin. Mesela “15 tane çilek, 20 tane süt ve 10 tane fındık üretmek zorundasın” diye bir görevle karşılaşırsan hiç şaşırma! Normalde dondurma yapma oyunlarında her şey hazırdır, sen sadece müşterilerinin isteklerini yerine getirirsin.
Mesela birisi senden, üzeri çikolata soslu vanilyalı ve çilekli karışık dondurma isterse sen onu hemen hazırlayabilirsin. Oysa Aslan Max'ın Fabrikası'nda her şeyi ya yeniden üretmek, ya da gidip pazardan satın almak zorundasın. Mesela oyunun başında birinci level'da, Buz Parmak üretmek için fabrikada limona ihtiyaç olduğunu göreceksin. Bunun için gidip bir limon ağacı alman ve limon yetiştirmen gerekecek. Yani işler sandığın kadar basit olmayacak!

Ice Cream Maker - Dondurma Yapma Oyunu
Bu oyunda süsleme ve tasarım yeteneğini sergileme fırsatı bulacaksın. Oyunda istediğin dondurmayı hazırlamakta özgürsün. Önce çilek, kivi, elma, kiraz gibi meyveyi seçmen gerekecek. Ardından mikserin içine süt, şeker ve yumurta gibi malzemeleri ekleyeceksin. Karışım hazırlanınca, dondurmanı buzdolabında soğumaya alabilirsin.


Dondurman hazırlanınca artık külahlara doldurup süsleyerek son dokunuşlarını yapacaksın. Bu oyunda rengarenk külahlar ve rengarenk malzemeler seni bekliyor. Bir dondurma mucidi gibi çalışabilir ve ortaya adeta sanat eseri kadar güzel dondurmalara çıkarabilirsin.


Ice Cream Kids - Mutfak Oyunu
Klasik dondurma yapma oyunlarından bir örnek olan bu oyunda hayallerindeki nefis dondurmayı yapabilirsin. Yaptığın dondurmayı ister külahta sun, istersen kekin üzerine koy, ya da bardak tercih et. Oyunun en güzel tarafı ise dondurma bitince renkli balonları patlatmak olacak! Değişik lezzetlerdeki 4 çeşit dondurma, süslemek için birçok şekerleme çeşidi, meyveler, dekoratif şemsiyeler seni bekliyor. Üstelik dondurmanın fotoğrafını galerinde yayınlayabilirsin.



Dondurma Kamyonu Kızı
Oyunda bir dondurma kamyonun olacak. Müşterilerine çeşit çeşit dondurmaların yanı sıra kendi tariflerini de sunabileceksin. Dondurmadan sandviç yapacak, külahları çikolataya batırıp renkli şekerlerle süsleyeceksin. Dondurma işine ara verip su fışkırtma tabancaları ile ve su balonu savaşlarıyla eğlenmekse oyunun bonusu olacak!
En sevdiğin oyundan oynamaya hemen başla, eğlenceyi kaçırma!

Aslan Max’ın Fabrikası Dondurma Oyununu indirmek için:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...