OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

13 Şubat 2017 Pazartesi

Influencer Days – Web Analytics 21 Şubat’ta Pazarlama Etkinliği


Digital Analytics ekseninde şekillenen “Web Analytics” kavramı, dijital pazarlama teknolojilerindeki devrimlerle birlikte gelişimini sürdürmektedir. Yapılan pazarlama çalışmalarının performansının ölçümlenmesi, analiz edilmesi ve hedeflenen dönüşümlerin arttırılması için önemli bir  kavram haline gelen Web Analytics, Türkiye’de de gelişimini sürdürmekte ve markalar, pazarlama çalışmalarının optimizasyonu için bu alanda bilgi sahibi uzmanları istihdam etmektedir.
Online dünyadaki hedeflere ulaşmak için uygulamamız gereken stratejilerin yarattığı, Web Analytics 2.0 kavramını,  Türkiye’de bu alanda uzman önemli isimlerle Pazarlama Türkiye Influencer Days’de masaya yatırıyor.
Herkesin katılımına açık olan ve ücretsiz olarak gerçekleşecek olan etkinlik ,KWORKS Ev sahipliğinde 21 Şubat Salı günü saat, 18:30-21:00 arasında gerçekleşecek.
Pazarlama Türkiye kurucusu Ender SATICI ' yı  uzun süredir takip ediyor ve Pazarlama Türkiye için harcadığı emeği yakından biliyorum. Kendisinin de konuşmacı olacağı etkinliği kaçırmamanınızı öneriyorum.


Etkinlik Akışı ise Şöyle;
18:30-19:00 – Networking
19:00:19-15- Pazarlama Türkiye Girişim Serüveni – Ender Satıcı
19:15-21:00- Influencer Days - Web Analytics
Dolu dolu Web Analytics konuşulacak bu etkinlikte yerinizi almak için kayıt olmanız gerekmektedir.
Kayıt Ol


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...