OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

3 Şubat 2017 Cuma

Ücretsiz eglenceli enerji dolu bir OYUN - SAKLADIK Nedir?

SAKLADIK yeni nesil teknolojik - interaktif pazarlama aracı mı, yoksa alternatif bir eğlence mi? Yoksa ikisi birden mi? Nedir bu SAKLADIK?


SAKLADIK çok eğlenceli bir oyun. Üstelik oyuna katılım ücretsiz. Katılmak için gerekli olan sadece internete bağlı bir mobil cihaz ve enerji.
Çağımız internet çağı olduğu için artık internete bağlı bir mobil cihaz neredeyse herkesin sahip olduğu bir şey. E peki enerji neden gerekiyor?
Enerji gerekmesinin nedeni SAKLADIK dışarıda şehrin içinde oynanıyor yani hareket etmeniz gerekiyor. (Dışarıda? PokemonGo?)  Hayır, çünkü PokemonGo'da her şey sanaldı. SAKLADIK'da ise gerçekten saklı bir şeyler var...:)


SAKLADIK bir -Scavanger Hunt- Oyunu.
Scavanger hunt nedir bilinmiyor olabilir ama define avı dendiğinde çoğu insanın aklına nasıl bir oyun olabileceği canlanır. İşte SAKLADIK Oyununda da aslında mantık basit. Her oyunda bir adet saklı rozet var. Amaç o saklı rozeti diğer oyunculardan önce bulmak.

Ama sadece koşmak ya da hızlı hareket etmek rozeti bulmanıza yetmiyor. Çünkü  dikkatli olmak verilen görevleri yerine getirmek ve tabi ki strateji yapmak gerekli. Bunları en iyi yapan ekip veya oyuncu rozete ilk ulaşıp, ödülü kazanıyor.

Oyuncular oyuna aynı anda başlıyor. Yani serüvenin içine hepsi birlikte aynı anda giriyorlar. Bu eğlencede sorulan soruları sırası ile bilenler maceraya devam ediyor.

SAKLADIK sponsor firmaların belirlediği bölgelerde yapılıyor. Instagram ve Facebook sayfalarında bir sonraki oyunun nerede olduğunu görebiliyorsunuz. Oyunların en güzel tarafı ücretsiz olarak katılabiliyorsunuz. Yipppieeee :D



Yapmanız gereken oyunun başlayacağı saat öncesinde oyunun oynanacağı lokasyona gitmek ve
-internete bağlı mobil cihazınızda- YETERLİ piliniz olmasına dikkat etmek. Sorular sırası ile cep telefonunuza geliyor. Siz soruların cevabını sırası ile çözdükçe bir sonraki adıma geçiyorsunuz. Tabi diğer oyuncular da çözüyor. Heyecan da işin bu kısmında zaten...

(Takip ----> SAKLADIK instagram @sakladik)

Oyunlar genellikle 60 dakika civarında sürüyor. Ama deneyimli ekipler bu süreyi 30 dakikalara kadar çekebiliyorlar. :)

Önerimiz uygun bir zamanda 2-3 kişilik arkadaş ekibinizle SAKLADIK oyununa katılın. Hep beraber ilk oyunuzun tadını keyifle çıkartın. Oyunun nasıl işlediğini ilk oyunda anladıktan sonra bir sonraki oyuna daha stratejik ve daha farklı geleceğinize eminiz. Bunu çok net söyleyebiliyoruz çünkü katılan ekipler genellikle daha hazırlıklı ve daha enerjik geliyorlar. Ayrıca oyun sonunda buluşma noktasında oyun kritiği ile ekipler birbirleri ile tanışıyor ve bir sonraki oyundaki rakipleri hakkında bilgi ediniyorlar. SAKLADIK sayesinde şu ana kadar bir sürü kişi tanışmış bile.

FİRMALAR  Sponsor oluyorlar


SAKLADIK oyunlarının güzel tarafı her oyun sonunda ödül verilmesi. Kazanan oyuncu veya oyuncular o oyunun sponsoru hangi firma ise onun verdiği ödülü alıyorlar. Firmalar sponsor olarak bu eğlencenin devam etmesine katkıda bulundukları gibi oyuncu kitlesine de kendi ürün ve hizmetlerini duyurmuş oluyorlar.  Sizin de tanıtmak istediğiniz bir ürün veya hizmetiniz varsa SAKLADIK oyunlarına sponsor olarak bu eğlenceye ortak olabilir ve katılımcılara kendinizi duyurabilirsiniz.  Bu arada oyunda sorulan sorular (firmanız hakkında oluyor) Bu sayede oyuncular tamamen sizin markanız hakkında bilgi sahibi oluyorlar.

SAKLADIK şu anda sadece İstanbul'da ama çok yakında diğer büyük şehirlerde de oyunlarına başlayacaklar. E o zaman ne duruyorsunuz. İstanbul'da olanlar en azından bir oyunlarına katılın. Ücretsiz bu eğlenceyi kaçırmayın.


SAKLADIK Web Sitesi
SAKLADIK Facebook 
SAKLADIK Instagram 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...