OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

22 Temmuz 2022 Cuma

22 Temmuz 2022 Cuma - Salı ve Cumaları Kütüphane çocukların

 Bugün sabahtan kütüphaneye gittik. Çok güzel bir sistem hazırlamışlar. salı cumaları sabahtan öğlene kadar tüm kütüphane çocukların oluyor. içeride ses çıkartıp oyun oynasalar da kimse bir şey demiyor. Amaç kütüphaneye gelmelerini sağlamak. Yani bir nevi ayağı alışsın mantığı...






Ben beğendim bu taktiği. Üstelik burada kütüphaneler birbiri ile bağlantılı çalışıyor. Mesela bugün LEGO günü vardı. Ve tüm legolar (9 büyük sandık, araçla geldi) Çocuk günü için bu LEGO'lar 9 kütüphane arasında hangisinde çocuk günü varsa ona gidiyormuş. Süper fikir değil mi ? 

Biz gttiğimiz de LEGO sandıkları gelmişti. İçeri girip bizim kızlar oynadılar. Diğer çocukların tam sayısını bilmiyorum ama 10-15 çocuk vardı. 

Bugün bisikletime ve kızların bisikletine ZİL aldım. Ayrıca Bisikletime kilit de aldım. Sonra bisikletçiye bir kaç soru sordum belki cep telefonu aparatı da alacağım. Bisikletçi ile arkadaş oldum. onun da 2 cocuğu var. Ayrıca UK'den buraya göç etmiş. 4 senedir bizim burada oturuyormuş. Kışın nasıl oluyor burada bisiklet mağazası binen oluyor mu dedim. Cafe'ye evriliyormuş. Ayrıca kışın da kayak yapıyoruz dedi. İlginç bir spor durumu var burada. Kışa daha var. Ben şu anda bisikletime odaklanıyorum :D

Eve gelince aksesuarları taktım. Ayrıca frenlere de bir güzel ayar çektim. Bir tur attım. Üzerine de DENİZE girdim. Sala kadar da yüzdüm. Bakalım kilo durumum ilerleyen zamanlarda ne olacak merakla bekliyorum. 

Evde tartı var. 222lbs çıktım ki oldukça fazla bir ağırlık benim için... Hedefim 180 lbs. 

Şimdilik...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...