OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

8 Temmuz 2022 Cuma

Kanada günlüğü 08 Temmuz 2022

 Bugün ehliyet yol testi için telefonla randevu alabildim. İlk sorduğumda 6 ay sonraya veriyorlardı ama bugün biraz zorlayınca (hangi bölge olursa olsun yeter ki yakın olsun deyince) 22 Ağustos için (en yakın bu tarihi bulabildiler) gün aldım. Açıkcası teste kendi arabamızla girmemiz gerekmesi bana çok ilginç geldi. 

-Ayrıca testlerde Covid nedeni ile önlemler de ilginç. Mesela arabayı park edip dışarıda bekliyorsun. Evrakları öne yazılar yukarı bakacak şekilde bırakıyorsun falan. Sonra test sürüşü bittikten sonra arabadan iniyorsun. Maske zorunlu...


Bugün ikinci kez okyanus denizine girip çıktım. (Yüzme sürem çok uzun değil ama olsun) Onun dışında çocuklar için bahçeye küçük bir yüzme havuzu kurdum. Küçük bir temizleme devirdim pompası bile var. 

Bugün havuzun yarısını doldurabildim. Bakalım yarın da diğer yarısını doldurabilirsem,  çocukları içine atacağız. :) 

Yol testi randevu dışında bugün ayrıca BestBuy'dan satın aldığımız TV (FedEx ile) geldi. Beklediğimden çok daha hızlı bir teslimat oldu. Ürünü açıp hemen kurdum (24'' küçük bir smart tv) Ürün hakkında endişelerim vardı ama cillop gibi çalışıyor. 

Endişe nedenim; BestBuy'da açık kutulu ürünler yüzde 50 indirimle satılabiliyor. Çok büyük beklentim olmadığı için açık kutulu bir ürün satın aldım. Korktuğum gibi olmadı. İlk gün deneyimim cillop gibi çalışıyor. Yani başarılı sonuç. Fakat Netflix her ülke için farklı ülke yayını yaptığı için Türkiye'de izlediğim bazı diziler Kanada'da çıkmıyormuş. Bu da ilginç bir bilgi oldu benim için...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...