OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

9 Temmuz 2022 Cumartesi

Kanada Günlüğü 09 Temmuz 2022

Bugün 3. kez okyanus denizine girdim. Brrr. Soğuk yahu. Denize girmenin keyfi biraz yüzmektir değil mi? Bu buz gibi suya girince çok zaman geçiremiyorsun. 10 kulaç ileri 10 kulaç geri bitti... Ama çıktığında çakı gibi hissediyorsun. Yani soğuk suyun içinde çok keyifli değil. Ama çıktığında iyi hissettiriyor...

Çocuklar için bahçede kurduğum havuzun tamamını doldurdum. Fena olmadı. Bakalım ne zamana kadar heyecanla girecekler göreceğiz. Şimdilik seviyorlar ama havuz suyu da SOĞUK :) 

Bugün superstore marketine ailecek gittik. 4M hatta 5M Migros gibi büyük bir market. Aşırı fazla dondurulmuş gıda var. Zeytinyağı var. Taze meyve ve sebze de var. Beyaz peynir yok ama Greek Feta var. Mesela rakı da yok ama uzo var. 

Açıkcası şimdilik arayıp da bulamadığımız bir şey olmadı. Zamanla anlarız neler eksik yazarım buraya :)

Çocuklara bisiklete binmeyi öğretmeye çalışıyorum. Şu anda arka destek tekerleklerini çıkarmadım. İkisi de yavaş yavaş alışıyorlar. BEn de biraz scooter'a bindim (motorsuz iki tekerlekli) Eğer bisiklet alırsam kızlarla beraber bisiklete binebilir miyiz? (Şu anda olmaz gibi geliyor bana ama zamanla göreceğiz. Olmaz dememin nedeni şu anda çok yavaşlar ve ayrıca bisikletler çok küçük (tekerler küçük yani) 

Yarın bir küçük grup toplantısına katılacağız. (Türk grubu) Ayrıca ben 2 hafta sonra için bir Geocaching Event planladım. Daha önce 2 tane 2015 ve 2016 senelerinde etkinlik yapmıştım. Bunu da yaparsam 3. Geocaching Event'im olacak. (sosyalleşmek önemli) 

JetLag tamamen geçmedi. 

Akşam kalkıyorum. Deliksiz uyku daha olmadı. Şimdilik durum budur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...