OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

17 Temmuz 2022 Pazar

Kanada Günlüğü 17 Temmuz 2022 Pazar - Kızlarla beraber ilk Geocaching kutumuzu bulduk

 Evet efenim. Bugünü tarihi bir gün olarak kayıt altına alıyoruz. Emel Sibel ve ben beraber ilk geocaching kutumuzu 3 kişi birlikte bulduk. Omag Team başarısı. 

İkinci kutu arayışı denememizde bulamadık onu da ekleyelim ama olsun :D İlk kutumuzu bulduk ya o bize yeter... Haftaya cumartesi günü de ilk EVENT'imizi yapacağız..

Dönüşte bahçemizdeki havuza girdik. İlk defa bu havuza girdim yippiyyy...


Öğleden sonra da hep beraber (Emel Sibel ve ben) eve yakın kaykay pistini gezmeye araştırmak için ziyaret ettik. Kaykaysız olduğumuzdan pist içinde yürük koştuk dolaştık. Sonra da bankta oturup biraz dinlendik. Tam parktan çıkarken bir sandık vardı üzerindeki yazıyı okuyayım diye yaklaştım. Oynamadığınız eşyaları top vs. bu kutuya koyun başkaları oynasın veya bağışta bulunun yazıyordu. 

Kutunun kapağını bir açtım. Ta taaaa içinde bir sürü. top ip plastik oyuncaklar bulduk. Şaşırdım valla. Ama tam parkı terk ettiğimiz anda gördüğümüzden oynamadık. Sonra geldiğimizde oynarız diyerek parktan ayrıldık. (Boyle bir kutunun neden Türkiye'de olamayacağını düşündüm, sizce neden olmaZ?) 

Sonra Emel ve Sibel'in gideceği okulun önünden geçiyorduk. Onun okul bahçesini de kısa bir turladık. Kocaman bahçesi var çok sevdik. 

Sonra da eve geldik. Yemek sonrası denize gittim. Sal'a kadar yüzdüm bugün de...

Tam eve dönüyordum ki lise arkadaşımın annesinin vefat haberini aldım. Çok üzgünüm. Canım sıkıldı. Allah rahmet eylesin, beni severdi. Arkadaşıma mesaj attım, geride kalanlara sabır diledim. Ama üzüldüm... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...