OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Farklı Eğlenceler - Aktivite - Sıradışı - Kahkaha - Istanbul'da OMActivities


OMActivities İlkbahar 2011 Etkinliği katılımcıların fotoğraf ve video sorularına verdikleri cevaplara göre puan aldıkları aktivitede"Milkshake" grubu birinci oldu.
Katılımcıların oldukça güzel keyifli bir gün geçirdikleri aktivitede tek yakındıkları konu onlara verilen zamanı doğru şekilde değerlendirmemeleriydi. Bir çok katılımcı keşke daha fazla zamanımız olsaydı da soruların hepsine cevap verebilseydik dediler.




OMActivities kurucusu Özgehan OMAĞ 15 Mayıs ilkbahar Aktivitesi ile ilgili olarak şunları söyledi:
İlkbahar etkinliği 15 Mayıs pazar günü 9 katılımcıyla birlikte İstanbul'da yapıldı, katılımcıları belli gruplara ayırdık. Onlardan tanımadıkları ekip arkadaslari ile birlikte stratejik kararlar alarak sorduğumuz sorulara cevap vermelerini istedik.
Dış mekan aktivitesi için 2 saat gibi bir süre verdik. Bu süre içinde en fazla soruya cevap bulmalarını istedik.
Hepsinin ortak sıkıntısı zamanın yetersiz olduğuydu. Oysa toplam aktivite süresi 2 saat outdoor 3 saat indoor olmak üzere ortalama 5 saat kadar sürdü.

Aslında yeterince zamanları vardı. Esas problem sürelerini stratejik olarak kullanamamalarıydı.
Etkinlikte en fazla önem verdiğimiz nokta katılan kişilerin takım olmalarını sağlayabilmek bu sayede birbirlerini tanımalarını sağlamak ve bu süre içinde eğlenmelerini sağlamaktı.
Bunu ilkbahar etkinliğinde kesinlikle başardığımıza inanıyorum.

Aktivitelerdeki hedefimiz bizimle birlikte eğlenmek isteyecek daha fazla kişiye ulaşmak, takım çalışması aktiviteleri ile eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayarak, OMActivities farkını göstermek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...