OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

6 Şubat 2012 Pazartesi

Şehir Hatları Üsküdar Beşiktaş hattında , her gün 14 şanslı yolcusuna -Şanslı Yolcu Kartı- hediye ediyor





Üsküdar - Beşiktaş Hattında Günün Şanslı Yolcusu OL!
Bir Ay Ücretsiz Seyahat Hakkı Kazan...


ŞEHİR HATLARI, BİRBUÇUK AY BOYUNCA HER GÜN 14 YOLCUSUNA, 1 AY SÜRELİ ÜCRETSİZ SEYAHAT İMKÂNI SAĞYALAN “ŞANSLI YOLCU KARTI” HEDİYE EDECEK…


İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Şehir Hatları A.Ş., Beşiktaş-Üsküdar Hattı’nda, günün şanslı yolcularına ÜCRETSİZ yolculuk yapma imkânı sunuyor. Kampanya, 03 Şubat-Cuma günü başlıyor.
03 Şubat-15 Mart 2012 tarihleri arasında yapılacak kampanyada vapur yolcuları, 1 ay boyunca Beşiktaş-Üsküdar Hattı’nda ücretsiz seyahat etme fırsatı yakalayacak.
İstanbul’un iki yakası arasında deniz ulaşımını sağlayan Şehir Hatları, deniz ulaşımını teşvik etmek ve daha etkin kullanılmasını sağlamak amacıyla düzenlediği kampanyada, Beşiktaş-Üsküdar Hattı’nı kullanan yolcular arasından belirlenecek “günün şanslı yolcuları”na seyahat kartı hediye edecek.
“Beşiktaş-Üsküdar Hattı’nı Kullan, Günün Şanslı Yolcusu Ol” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, her gün bu hattı kullanan yolcular arasından belirlenecek 14 kişi, aylık ücretsiz geçiş fırsatı yakalayacak. Buna göre, turnikelerden geçiş yapan her 250, 500, 1.000, 2.000, 3.000, 4.000 ve 5.000’nci yolcuya, Üsküdar-Beşiktaş-Üsküdar seferlerinde kullanılmak üzere ücretsiz kart hediye edilecek.
42 gün boyunca sürecek kampanyada, Beşiktaş ve Üsküdar turnikelerinden geçen yolcular arasından belirlenecek ve ücretsiz geçiş hakkı kazanacak yolcuların, iskele girişlerinde bulunan görevlilere hediye kartlarını ibraz etmeleri yeterli olacak.

2 yorum:

  1. gerçekten süper bir bilgi hemen test edelim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) biraz şanslı olmak gerekecek...
      250, 500, 1.000, 2.000, 3.000, 4.000 ve 5.000. olmak için beklemekle olmaz.. :p

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...