OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

13 Aralık 2012 Perşembe

12 -12 -12 Geocaching Etkinliği - İstanbul

Tüm dünyada farklı bölgelerde 12.12.12 geocaching etkinlikleri kutlanırken bildiğiniz gibi bizde kendi bölgemizde küçük bir etkinlik düzenledik. Öğlen saat 12:12 'de buluşulduğu için gelen sayısı da ister istemez kısıtlı oldu. 
Kısıtlı katılıma rağmen, Isviçre'den 5000 kutu bulmuş deneyimli geocacher (nickname: capus) ve arkadaşı, Türkiye'den bulcacher, yeni geocaching üyemiz Hasan abi ve bendeniz omaggo bu küçük geocaching toplantısında çok güzel vakit geçirdik.. 

Buluşma noktamız Istiklal Caddesine çok yakın olan daha önceden blogumuzda da tanıtımını yaptığımız TAG Bistro Cafe mekanıydı. 


Etkinlik saat 12.12 'de olacağı için ben biraz daha önceden gideyim gelenleri karşılayayım istiyordum. Fakat İstanbul trafiği bana saat 11.50 gibi mekanda olmama izin verdi. :) Gittiğimde isviçreli deneyimli geocacher capus ve arkadaşı mekanda oturmuş bizleri bekliyorlardı. (bize getirdikleri küçük çikolata hediyeleri için de ayrıca tekrardan teşekkür ederiz)  Masanın üzerine geocaching sembolu olan anahtarlıklarını özellikle görünür bir yere koymaları onları rahatça bulmamı sağladı. Hemen kendimi tanıtıp ne kadar süredir beklediklerini sordum.  :) 
Çok olmadığını ama kimse gelmeyecek diye merak etmeye başladıklarını söylediler. 

Kısa bir tanışma muhabbetinden sonra Danley - bulcacher'da masamıza katıldı. Masamız bir Amerikalı bir Türk iki İsviçre'li geocacherla çok uluslararası bir masa konumuna ulaştı :) 

Daha sonra Hasan abi'de bize katılınca Türklerin çoğunluğunu ele geçirdik. (En azından İstanbul aktivitesinde daha fazla kişi olmamız beni sevindirdi) Aklıma gelmişken bu seneki aktiviteyi kaçıran Erhan'a seneye 11-12-13 tarihinin geocaching event'i için güzel bir gün olabileceğini söyleyeyim...

Saat 13'e doğru öğle yemeklerimizi yediğimiz Tag Cafe'den geocaching kutumuzun içindeki anı defterini imzalayarak (ayrıca fotoğraflarımızı çekerek) saat 14 gibi ayrıldık... 


Benim çok keyif aldığım küçük uluslararası bir etkinlik oldu.. Ama şunu tekrardan fark ettim ki:

Diğer ülkelerde çok popüler olan bu eğlenceli oyunun halen Türkiye'de istenilen düzeye gelememesini gerçekten şaşkınlıkla izliyorum... Umarım en kısa sürede popülerliğini arttırır ve daha büyük daha güzel aktiviteler sayesinde bir sürü geocacher'a Türkiye'mizi daha da güzel tanıtmış oluruz..

Ortadaki süper pozu veren kişi benim!! :) 


Arkamdaki amcaya bak, süper bir karakter fotosu olmuş :))) 

Bu arada bu sene etkinliğe katılamayanlar için: Seneye daha güzel bir tarih var.. Ne dersiniz?


Geocaching nedir diye merak edenlere daha önceki yazılarımız 

3 yorum:

  1. Seneye izin alıp kesin geleceğim. Ama zaten seneye kadar biz daha çok buluşma yaparız :)

    erhan - hoochie coochie man

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet gözlerimiz seni bekledi valla...
      kulakların çınlamıştır...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...