OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

7 Ocak 2013 Pazartesi

20 Ocak Geyik Koşuları - Belgrad Ormanı


Hatırlayanlarınız vardır daha önce haber verdiğimiz 2013 Geyik Koşuları'nın ilki 20 Ocak'ta yapılacak. Zaman darılıyor.. 

Sadece doğal güzellikleri değil koşucuların sınırlarını da keşfetmelerini hedefleyen Geyik Koşuları, Belgrad Ormanı’nın az bilinen patikalarında, her seviyede yürüyüşçü ve koşucuya uygun parkurlarda gerçekleşecek. Geyik Koşuları’nın çocuklar için özel bir kategorisi var; Bambi Koşusu. 3-7 yaş arasındaki çocukların kendi aralarında yarıştığı Bambi Koşusu 200 metre ve parkuru tamamladıklarında madalyaları onları bekliyor.

Asfalt ve beton zemin yerine orman yolları, dar patikalar gibi değişken ve doğal zeminlerde yapılan, çoğu zaman engebeli ve inişli çıkışlı olan Geyik Koşuları için sürekli koşanlara 14km, daha uzun koşmayı sevenlere 28km, yeni başlayan veya antrenmasızım, çocuklarımı spora başlatmak istiyorum diyenlere 4km uzunluğunda parkurlar hazırlandı. 

Ormanın kuzey doğu bölgesindeki en keyifli koşu parkurlarından biri olan Geyik Koşuları parkuru, geniş bir yolda başlayıp patikalar ve orman yollarından ormanı yer yer tek kişilik geçişlerle dolaşan inişli çıkışlı bir hat. Ormanın vadi ve tepeleri arasında tekrar tekrar koşmak isteyeceğiniz, nefes zorlayan tırmanışlardan sonra nabız düzelten, kimi zaman kaygan ama her zaman sağlam basmayı gerektiren, sürpriz manzaralı, ıslak havalarda ise çamurlu bir yol. Eklemleri koruyan bir zeminde, temiz hava ve doğanın eşsiz renkleri eşliğinde koşmak, koşuculara sıradan egzersizlerden çok daha fazlasını sunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...