OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

6 Mart 2013 Çarşamba

Bitaksi nedir? Cebinizdeki Taksi ile Farklı Etkinliklere daha hızlı gidin.. ;)


Bildiğiniz gibi Abant'ta PepsiCo iyi içerik kampına katılmıştım. Orada tesadüf eseri tanıştığımız Nazım Bey ile ayaküstü muhabbet ettik. Daha sonra laf lafı açtı ve bana kısa süre sonra yeni bir mobil uygulamanın başlayacağını ve bu uygulamanın fikir babasının da kendisi olduğunu söyledi.

Nazım Bey: ''Uygulama halka açılmadan sosyal medyada yayınlanmasını istemiyorum'' demişti.  Biz de sözümüzü tuttuk! 

Bugün öğrendim ki Bitaksi uygulaması kullanıcılara açılmış.. E hadi o zaman biz de özellikle Istanbullular' ın çok işine yarayacağını düşündüğümüz uygulamayı sizlere anlatalım..

BiTaksi nedir?






Uygulama Ismi: BiTaksi
Amaç: Mobil cihazlarınızla taksi çağırmak
Kullanıcı için tamamen ücretsiz olacak sisteme kayıt olacak lisanslı taksiler belli bir ücret ödemek zorunda kalacaklar.

Sistemin çalışma prensibi basit: Uygulamayı çalıştırdığınızda size en yakın taksiler ekranınızda gözükecek ve sizin verdiğiniz işi kabul eden taksi kendi uygulamasında Kabul ettiğini işaretlediği anda sizin ekranınıza hangi aracın hangi şöförün ne kadar km uzaktan geleceği bilgisi gelecek. 


Bu sayede gelecek araba ve şöför bilgisi sizin cep telefonunuzda olacak. Sadece lisanslı taksilerde hizmet verileceği için özellikle gece taksi kullanan kadın kullanıcıların bu uygulamayı çok seveceğini düşünüyoruz...

Uygulama çift taraflı olarak yorum gönderme sistemine sahip. Kullanıcı taksi şöförü veya taksi hakkında negatif bir yorum yaparsa, sistem tarafından taksi önce uyarılacak daha sonra düzenleme yapmaz ise sistemden atılacak. Aynı şekilde muzur kullanıcıları önlemek için yanlış taksi çağırımı yaparlarsa bu kullanıcıların cep telefonuna bu uygulama bir daha gönderilmeyecek. Yani bir nevi uygulamaya erişimin engellenmesi sağlanacak...





















 Kısaca:

* Türkiye’de tek dokunuşla taksi çağırabileceğiniz ilk ve tek uygulama.
* BiTaksi uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
* Tek dokunuşla taksi çağırırsınız, hemen en hızlı şekilde bir sürücü size yönlendirilir, güvenli bir yolculuk gerçekleştirirsiniz.
* Gideceğiniz yeri önceden belirterek yolculuğun tahmini süresini, uzaklığı ve yaklaşık tutarı öğrenebilirsiniz. Taksi geldiğinde nereye gideceğinizi söylemenize bile gerek kalmaz.
* Taksiniz gelirken sürücü ve araç bilgilerini görebilirsiniz. Haritada taksinizin bulunduğu yeri takip edebilirsiniz.
* Yolculuk sonunda sürücüye puan verebilir ve yorum yazabilirsiniz.
* Ekstra ücretlendirme yok. Sadece taksimetrede yazan tutarı ödemeniz yeterli.
* Geçmiş yolculuklarınızı görüntüleyebilir, istediğiniz adresleri favorilerinize ekleyebilirsiniz.
* Ücret hesaplama ekranında başlangıç ve varış noktalarını seçerek yolculuğa çıkmadan önce tüm detayları görebilirsiniz.
* Takside eşya unutursanız endişelenmeyin. BiTaksi' de bütün yolculuklarınız kayıt altındadır. Müşteri hizmetlerimiz sayesinde sürücü ile iletişime geçilir, eşyanız size güvenle ulaştırılır.
* Yakın mesafeye taksi çağırırken endişelenmeyin. BiTaksi ile taksiniz size gelsin.
* Yağmurda, iş çıkışlarında, konser sonralarında, gece eve dönerken veya bilmediğiniz bir lokasyonda taksi mi bulamıyorsunuz? BiTaksi ile taksiniz cebinizde.
* Sistemdeki tüm taksiler lisanslı taksilerdir. Güvenle kullanabilirsiniz.
* Uygulamayı Facebook, Twitter, SMS ve e-mail yoluyla paylaşabilirsiniz.




Bazı anlar taksi bulmanın çok zor olduğu bir şehirde, bu uygulama çok işe yaramaz mı? Ne dersiniz? 

Denemek için: itunes link: BiTaksi
Unutmadan: Uygulama ios 5 ve üzeri için hazırlanmış

2 yorum:

  1. Böyle bikaç uygulama bende var diyordum ama onlardan daha yararlı özelliği olan bi uygulama bu, Özgehan teşekkürler paylaştığın için :)

    YanıtlaSil
  2. ne demek efenim memnuniyetiniz memnuniyetimiz :P

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...