OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

28 Nisan 2013 Pazar

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Diyabet Takımı



Bu hafasonu pazar günü (28 Nisan 2013) Bağdat caddesi 05.00 - 17.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı. Peki neden biliyor musunuz? 

Nedeni 21 Nisan’da Alanya’da başlayan 1204 kilometrelik Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu tabii ki..


Bugün gerçekleşen Sultanahmet – Caddebostan etabıyla sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun tamamlanması ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün katılımıyla Caddebostan’da bir tören düzenlendi.


Team Novo Nordisk’e teşekkür plaketi
Hayrünnisa Gül, 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda yarışan ve tamamı diyabetlilerden oluşan takımının lideri Phil Southerland’a, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na katılıp, diyabetin hedef ve hayalleri gerçekleştirmede engel teşkil etmediğini göstererek, diyabet farkındalığını artırmaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.



Diyabetli yaşamın da olacağını gösterdik
Southerland, takım olarak Türkiye Bisiklet Turu’na katılmaktan duyduklarını memnuniyeti dile getirirken, “Diyabeti kontrol ederek yaşamaya başlayınca özgüvenimiz, hayatımız, spor yaşamımız ve her şey iyiye gidiyor. Bu takımı kurmamızdaki amaç ise diyabetlilerin yaşamda başarılı olabileceğini göstermek, diyabet hastalarına ilham kaynağı olmak, onları yüreklendirmek ve diyabetle mücadeleye dikkat çekmek” dedi. Diyabetin yönetilmesinin en zor hastalıklardan biri olduğuna ve doğru yönetilmezse sonunun ölüm olduğuna dikkat çeken Phil Southerland, “Düzenli egzersiz, doğru beslenme, doğru ilaç kullanımı ve en son tıp teknolojilerinden yararlanarak diyabeti kontrol altına almak mümkün” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...