OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

25 Nisan 2013 Perşembe

Etkinlik - İstanbul HALİÇ' te Üniversiteler arası Kürek yarışları 28 Nisan 2013


İngiltere'de 1829 senesinde Oxford ve Cambridge Universiteleri arasında başlamış olan üniversiteler arası kürek yarışları yıllardır geleneksel olarak yapılıyor. 


Peki Türkiye'de yapılıyor mu? 

Evet yapılıyor. 


Türkiye Kürek Federasyonu himayesinde ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bilgisi dahilinde düzenlenen ü
niversiteler arası tek kürek yarışı olan Kadir Has Üniversitesi Kürek Yarışları 28 Nisan 2013 Pazar günü Haliç’te gerçekleştirecek. Bu yıl 11.si gerçekleştirilecek kürek yarışlarında yer alan üniversite takımları ve spor kulüpleri Haliç’te 6 kulvarlı 1000 metrelik parkurda kıyasıya yarışacak.

Kadir Has Üniversitesi tarafından her yıl Haliç Parkuru’nda düzenlenen kürek yarışları bu yıl 28 Nisan 2013Pazar günü gerçekleştirilecek. 200’den fazla üniversiteli sporcunun katılacağı yarışmalar, Kadir Has Üniversitesi önünden ve Kadir Has Üniversitesi önünden kalkacak seyir teknesi ile ücretsiz seyredilebilecek.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü önündeki Haliç parkurunda düzenlenecek 11. Kadir Has Üniversitesi Kürek Yarışları’nda ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları verilecek.
Haliç ile Tarihi Yarımada’nın zengin görselliğinde 6 kulvarlı 1000 metrelik parkurda düzenlenecek Kadir Has Üniversitesi Kürek Yarışları yarışmacılar kadar izleyicilere de keyifli saatler yaşatacak.

PROGRAM
09.00                        Teknik Toplantı ( takımlar için )
09.30 - 13.00            Yarışlar
13.30                        Ödül Töreni
YER: Kadir Has Üniversitesi Önü- Haliç Parkuru- Cibali/ İSTANBUL



2 yorum:

  1. Abi gidiyor muyuz? Ben gitmeyi düşünüyorum herhangi bir işim çokmazsa. Fakat bir sorun var nerede bu yer onu bilmiyorum. Buluabilirim heralde, inşallah :D

    YanıtlaSil
  2. Yer Haliç. Kadir Has Universitesi ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...