OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

25 Ağustos 2013 Pazar

Çevre Sosyal Sorumluluk Etkinliği - Türkiye'nin ilk Geocaching CITO Etkinliğini başarı ile tamamladık. Ağustos 2013

Geocaching oyunu, açık havada oynanan bir oyun. Oyuncular saklanmış kutuları bulmak için dışarıda olmak zorundalar. Bu nedenle geocaching oyununu oynamak için doğa ile iç içe olmanız gerekiyor. Evde veya iş yerinizde bilgisayar başında oturarak bu oyunu oynamanız imkansız :) Düşünsenize, saklı bir kutuyu ararken çöplerle dolu bir ortamla karşılaşmak çok istenen bir durum değil. 

Bu yüzden geocacher'lar Çevreye daha duyarlılar. 

Çünkü Dünya Bizim Oyun Alanımız ve Oyun Alanımızın Kirlenmesini Istemiyoruz

CITO ETKINLIKLERI 


CITO etkinlikleri Geocacher'ların 2003 senesinden beri yaptığı çevre sorumluluk etkinliklerine verdikleri isim. Cache in Trash Out kelimelerinin baş harflerinden CITO kelimesini kullanıyorlar. (Kutu sakla, çöpleri topla) Dünya genelinde özellikle havalar güzelleştiğinde bir sürü CITO etkinliği yapılıyor hatta bununla ilgili aktif bir takvim bile yapılmış.  Dünya genelinde CITO etkinlikleri 

Bizde Geocaching Türkiye Grubu olarak Istanbul ve Türkiye'nin ilk CITO etkinliğini 24 Ağustos 2013 tarihinde yaptık. 

Başarılı bir CITO etkinliği sonrası - Gururluyuz..! 

Çok eğlenceli geçen bir çevre sosyal sorumluluk etkinliği yaptığımız için çok mutluyuz. Ayrıca Türkiye'nin ilk CITO etkinliğine desteklerinden dolayı BUMERANG ekibinden Hilal Meriç ve Ahmet Erten'e ve DOMINOS PIZZA Türkiye ekibinden Bülent Zincidi'ye çok teşekkür ederiz. CITO etkinliklerinin tüm Türkiye genelinde yaygınlaşması ve daha fazla geocaching oyuncusunun bu güzel ve eğlenceli etkinliklere katılması dileği ile bizi takip etmeye devam edin.


BUMERANG - Bandana ve küçük hediyeler

DOMINOS PIZZA - Etkinlik sonrası pizza ve içeceklerimiz


2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...