OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

14 Kasım 2013 Perşembe

Blog Çekilişi Etkinliği - Makyaj Dünyam

Takip edenler bilirler, Blog yazanlar için blogları hakkında yaptıkları etkinlikleri de haber olarak duyurabileceğimizden bahsetmiştik. Yani sizin bir blogunuz varsa ve blogunuzla ilgili bir etkinlik düzenliyorsanız (çekiliş, toplantı, buluşma vs) bana gönderin bende eğer uygun bir blog etkinliği ise yayınlayayım demiştim. 

İşte bu haberimizi okuyan  ''Makyaj Dünyam'' blog bir etkinlik yapmak istediğini ve bunu OMActivities blog etkinlikleri duyurma platformu altında duyurmak istediğini söyledi. Aşağıda kendi blogunda yapacağı çekiliş için katılım şartları ve etkinliğe son katılım tarihi bulunuyor. Eğer ilgilenirseniz etkinlik adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz. 

Kendi etkinliklerinizi OMActivities blog'da yayınlamak istiyorsanız lütfen bize ulaşın!  Bizi takip etmeye devam edin, kazanın ! :) 

Blog Çekilişi 


Etkinlik ismi:  Real Techniques miracle sponge ve eos lipbalm Blog Çekiliş Etkinliği 
Etkinlik Tarihi: Blog çekilişine katılım son tarih : 25 Kasım 2013  Saat:24.00
Etkinliğe katılım şartları: 
Blogumu Google Friend Connect üzerinden takibe almak. Bloğunda duyuranlara + 1 hak
Instagram ve Twitterda takip edip sayfalarında duyurmak + 1 hak 




5 yorum:

  1. Geldim, gördüm, katıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu bilgi yazımız nedeniyle haberiniz olduysa cok mutlu oldum efenim. Umarım kazanırsınız da kücük de olsa katkımız olmuş olur ;)
      Umarım daha fazla blog etkinliği haberi burada yayınlar ve bu haberler yüzünden bir sürü kişiye ulaşmış oluruz... Bakalım zamanla görecegiz..

      Sil
  2. Evet burada gördüm, şartlar ağır değildi, katıldım ben de çekilişe, mutlu olabilirsiniz efenim:)
    Yorum bırakmadığım için yaptığınız serzenişleri çok ciddiye aldım ve haber vereyim dedim. Aslında ben de aynı dertten yakınıyorum. Geliyorlar, okuyorlar ama az yorum yapıyorlar.. Yakındığım bir davranışı kendim yapmayım prensibi edindim ve de.. Bundan böyle her okuduğum bloğa yorum bırakacağım:) Yani bu demektir ki, beni buralarda sık sık göreceksiniz ( satır arası mesajı: takipteyim)
    :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. çünkü insan yalnız hissediyor blog yazıp yorum almayınca..
      Benim blogun izleyicileri gercekten izliyorlar. cunku sanırım etkinlik enerjik eglence adamları internette oturup da mesaj yazmıyorlar? olabilir mi?

      Sil
  3. merhabaa benimde bloğumda 8mart hanımeli hediyeleşme etkinliği var

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...