OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

25 Ekim 2014 Cumartesi

Tuzak Oyunu deneyimimiz! Kontrol ettik, Hotel California'dan cikmak için iyi bir ekip calismasi gerekiyor. :)

Eagles'ın ünlü Hotel California şarkısını  bilmeyen veya hatırlayamayan var mı?-->     İşte bu çok ünlü şarkıdaki California Oteli -Tuzak- sayesinde artık Istanbul'da Kadıköy'de hizmet veriyor. Evet yanlış duymadınız.  Tuzak' ın ilk oyun seneryosu Ünlü California Otel'inden kaçma üzerine kurgulanmış. 

California Otel ile ilgili dünya genelinde bir sürü farklı ve ilginç efsane mevcut. Kadıköy'deki otel için de kısa sürede bir efsane yayılmış durumda.  ''Otele giren müşterilerin çoğu içeriden çıkamıyor!''


Biz (OMA ekibi olarak) merak ettik işletmeci firma tuzak 'ı arayıp rezervasyon yaptırmak istedik. Fakat telefon ettiğimizde bizi uyardılar. 

''Otelimiz sizi ağırlamaktan mutluluk duyacaktır ama küçük bir konuda bilgi vermek istiyoruz otelimize müşteri olarak girenler çıkamıyorlar. Yine de rezervasyon yaptırmak istiyor musunuz?'' diye sordular. 

Bu durum bizi daha da heyecanlandırdı. ''Tabii ki istiyoruz dedik. Hatta rezervasyon yaptırmadan şu ana kadar çıkabilen müşterilerinizin en hızlısı ne kadar sürede çıktı diye sorduk. Hatta hiç söylemeyin biz gelince o süreyi değiştireceğiz'' dedik ve Kadıköy'e doğru yola çıktık.... 

Işte Istanbul - Hotel California'dan çıktıktan sonra çektirdiğimiz fotoğrafımız ;) 

OMA ekibi: Özgehan OMAĞ, Selda ÖZGÜRDAMAR, Hasan ORAL, Sevgi SEVİN
OMA ekibi yine REKOR kırıyor: 
Özgehan OMAĞ, Selda ÖZGÜRDAMAR, Hasan ORAL, Sevgi SEVİN

Oyun hakkında:


Tuzak'ın seneryosunu hazırladığı ve uygulamasını yürüttüğü Hotel California oyunu, Istanbul'da bu aralar çok popüler olan escape the room oyunlarının çok iyi bir örneği. Öncelikle seneryosu çok başarılı. 
Amacınız diğer oyunlarda olduğu gibi 1 saat süre içerisinde dışarıya çıkmak


Oyunda bizi en çok etkileyen oyunun büyük bir alanda oynanması  ve dekorasyonun çok başarılı olması. Bu sayede oyun sizi gerçek bir otelin içinde olduğunuz hissine sokuyor. Bu da içeriye girdiğiniz anda 1 saatlik süre için, dış dünya ile bağlantınız kopmasını sağlıyor. 

İçeriye girdiğiniz anda artık Hotel California'dasınız... 

Ekip çalışması bizim işimiz. Biz dışarı çıkarız dedik çıktık. Ama çıkarken yine rekor kırmışız :) 

Unutmayın:

-Ekip çalışması olmadan dışarı çıkmak zor olacaktır. Ekip olarak hareket etmeniz gerekir. 

-Oyuna 2 kişi girebilirsiniz ama çok zor olacaktır. Ama bunu başaran ekipler varmış. Kendilerini tebrik ederiz. İdeal ekip sayısı 4 kişi

-Rezervasyon saatinizden çok erken gitmeniz gereksiz.  Rezervasyon saatiniz gelmeden oyuna giremezsiniz. 5 dakika önce adreste olursanız yeterli.

-Çıkışta (tuzak) kurucularından Deniz bey ile tanışma şansı yakaladık. Bize ikinci oyunlarının daha da heyecanlı ve daha adrenalin dolu olduğunu anlattı. Ayrıca bizi mutlaka ikinci oyunlarına beklediklerini belirtti. Sıcak sohbetinden ötürü özellikle kendisine ve oyun için de tüm ekip arkadaşlarına teşekkürler.

- Tavsiye eder miyiz? Bizim çıkış saatimizden (rekorumuzdan) daha iyi bir derece yapmayacaksanız kesinlikle tavsiye ederiz. Bu arada tabi ki şaka yapıyoruz.  Eğer room escape oyunlarını seviyorsanız MUTLAKA denemelisiniz. Keyif alacağınıza eminiz. 

- İkinci oyunu heyecanla bekliyoruz.

Ha unutmadan, Oyunu oynarken otelin içinde dışarıya çıkamamış ekipler var. Onlar bazen ayak bağı olabiliyor. Dikkat etmek lazım. :) 


OMA Grubumuza katılmak isterseniz buradayız. ;)

2 yorum:

  1. Biz "anforgivın" ekibi olarak hayatta hep denedik hep yanıldık hep yenildik

    Yine denicez belki yanılcaz ama bu defa yenilmicez :)

    Sen mi büyüksün biz mi, seni yenicez Hotel California :)


    sevilcolkesen@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Last thing we will remember running for the door
    We have to find the passage back, to the place we were before
    If we can check-out any time we like,we can always leave!

    Belki de yeni bir rekor gelir :p
    ayse.enginn@gmail.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...