OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

9 Kasım 2014 Pazar

Eglenmeye hazır mıyız? Biz her zaman hazırız... OMA ekibine katılın sizler de eglenin! Bu haftasonu FORESTANBUL'daydık.

Bildiğiniz gibi daha önce Istanbul Forestanbul ip parkurlarıOMA ekibi olarak denemiştik. Çok beğendiğimiz için okuyucularımıza küçük bir çekiliş yapıp bizimle tekrardan eğlenmeye davet etmiştik. Kazanan OMA'cılarla birlikte bu haftasonu yine kendimizi ağaçların üzerinde bulduk. Eğlendik mi? Tabii ki eğlendik... İşte fotoğrafta da gözüktüğü gibi biz eğlenirken arka fondaki halk olaydan bi haber, ama bu bizi etkiliyor mu? Hayıııır!!! Bakalım neler yapmışız bi görelim :) 



Forestanbul Istanbul'un trafik çilesinden, trafik zulmunden kurtulup kendini doğaya atmak isteyenler için ideal bir yer. Açıkcası ben gidene kadar trafik yüzünden stresse giriyorum (Taksim'den Forestanbul 45 dakika sürüyor) ama mekana geldiğim anda kuş sesleri doğa ve insanların çığlık-kahkahaları beni mutlu ediyor... Forestanbul 65000m2 alan üzerine kurulmuş bir eğlence parkı. 7'den 70e herkese uygun zorluk seviyelerinde ip parkurları, paintball arenası, büyük salıncağı, orienteering ve ata binme olanakları ile ziyaretcilerini bekliyor. 


Hava güneşli ve süperdi (oldukça şanslıydık) Önce biraz ısınalım istedik. Isınma parkuru olarak 25m 'lik kuleye tırmanarak kendimizi boşluğa bıraktık. Biliyorsunuz ki gerçek bir OMA olabilmek için bu kuleden aşağıya atlamak gerekli.. 



İşte artık kendini kanıtlamış bir OMA'cı kuleden atlayarak OMA rozeti takmaya hak kazanıyor :) 
Bu arada kuleden atlamanın en zor yanı kendinizi bıraktığınız o ''bir adım''. Kendini boşluğa bırakabilmek önemli olan. O boşluğa bırakabiliyorsan, ip parkuruna hazırsın demektir... O küçücük bir adım aslında gerçekten çok zor bir iş. Anlatmakla olmuyor denemeniz lazım. Bir dahaki sefere bizimle gelirseniz oradan atlamanın nasıl bir şey olduğunu yaşayabilirsiniz :) 


Daha sonra ne yaptık? Büyük salıncakta uçtuk. En küçük OMA üyemiz, en çok büyük salıncağı beğendiğini söyledi. . 


Çok uzatmadan cumartesi günü doğa ile iç içe çok güzel zaman geçirdik. Bize katılmak isteyip çeşitli sebeplerle gelemeyenler arkadaşlarımız üzüldü, bazı arkadaşlarımız da gelemedikleri için bizi kıskandıklarını söylediler. Merak etmeyin Forestanbul'a tekrar gideceğiz. Gitmeden önce sizlere de haber vereceğiz. 

Beraber gidildiğinde daha da keyifli olduğuna inandığımız bu etkinliklerde sizleri de aramızda görmek isteriz.... Ama ne yalan söyleyelim bizimle birlikte gittiğiniz zaman daha çok eğleneceksiniz :) 








Eğlenmek istiyorsanız bizi takip etmeyi unutmayın. 
Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere...











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...