OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

30 Nisan 2015 Perşembe

Bahar Senlikleri Universite'lerde tehdit altinda? Peki Sen ''Secret Agent'' olmaya var misin?

Her yıl üniversitelerde bahar yaklaştığı zaman şenlikler yapılıyor. Bahar Şenlikleri yapılmasından rahatsız olan bir kesim grup, universitede öğrencilerin eğlenmesine karşı çıkıp şenliklerin iptal edilmesini istiyorlar. Bu sene ODTÜ ve Pamukkale üniversiteleri Bahar Şenliklerini iptal etmişler bile. Tam olarak nedenini bilmiyoruz ama bahar şenlikleri yazın geldiğini hissettiren öğrencilerin eğlenmesi amaçlanan organizasyonlar. 

Üniversite'lerde bahar şenliklerinin iptal edilmesinin asıl nedeni nedir bilmiyoruz? Ama Istanbul'daki üniversite öğrencilerine süper bir haberimiz var.  Güneşin yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladığı bu dönemlerde özellikle FARKLI bir şeyler yapmak isteyen öğrenciler için: Secret Agents Istanbul! Oyunu Başlıyor! 


Bahar döneminde 15 gün boyunca ajan olmak ister misiniz? 

08 - 24 Mayıs tarihleri arasında oynanacak bu oyun size gizli bir grubun üyesi olmanızı sağlayacak! Bu oyunu oynayanlar kendilerine verilen görevleri yaparak 15 gün boyunca birbirlerini bulmaya ve yok etmeye çalışıyorlar. Kısacası Gizli Ajan oluyorlar. :)

Eğer sizler de farklı bir oyun oynamak istiyorsanız arkadaşlarınızla çok eğleneceğiniz bu fırsatı kaçırmayın!

Secret Agents Istanbul  oyununa katılın.  Son katılım tarihi 3 Mayıs 2015





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...