OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

28 Nisan 2015 Salı

Heyecanın hiç bitmeyecegi bu oyunu Sakin Kacirma! - Secret Agents Istanbul 12-28 Haziran 2015

Gençler, şimdi okuyacaklarınız sizi heyecanlandıracak. Istanbul Suikastçileri oyununu kaçıranlar Secret Agents Istanbul Oyunumuzu 12-28 Haziran tarihinde oynayabilecekler. 
Şimdi size  15 gün boyunca Istanbul il sınırları içinde AJAN olma şansı bulacağınız bir oyundan bahsedeceğiz. Üstelik bu oyun masa başında ya da bilgisayar başında oynanmıyor. Çünkü bu oyun gerçek hayatta oynanıyor. 
Tamamen 15 gün boyunca gerçek hayatta, 7x24 Ajan olacaksınız.

Filmlerde gördüğünüz ajanlardan biri olmak istiyorsanız şimdi size genel olarak oyundan bahsedeyim: 

-Secret Agents Istanbul gerçek hayatta oynanan bir oyun. Daha önce Istanbul'da 18 kişinin katılımı ile Secret Agents oyunu oynandı. Çok eğlenceli geçti. 
-Oyun gerçek hayatta oynanıyor bu yüzden öğrenci iseniz okulun önünde, profesyonel olarak iş hayatınız varsa tam işten çıktığınızda ya da evinizin önünde vurulabilirsiniz. :) Eğer eğlenmek istiyor ve rutin hayatınıza heyecan gelmesini istiyorsanız bu oyun tam size göre. (çünkü herkes hayatının ne kadar sıkıcı olduğunu söylüyor ama değişim şansı sunduğunuzda görmezden geliyor! ) 
-Oyunun başında size bir hedef veriliyor; hedefinizin adını, soyadını, fotoğrafını, ev ve iş adresini hatta telefon numarasını bile biliyorsunuz. Bunları bir dosya içinde alıyorsunuz. Amacınız bu gizli bilgiler ışığında hedefinizi bulmak ve onu vurmak. Burada bahsedilen vurma eylemini OYUNCAK TABANCA ile yapacağınızı söylemeye gerek var mı bilemiyorum. Ama zannetmeyin ki bu dosya tek taraflı ve hayat sizin için güllük gülistanlık, sizin peşinizde de biri var ve tek amacı sizi BULUP Vurmak! :)
-Oyun aslında çok basit başlıyor. Hedefleriniz var, peşinizde de birileri. Oyuncak olduğu belli olduğu sürece istediğiniz silahı kullanabilirsiniz, su tabancası,  hatta su balonu bile serbest ama gerçekçi gözüken silahlar kabul edilmiyor. Hedefinizin iş yeri yasak bölge, kimsenin iş yeri ile başı belaya girsin istemiyoruz. Ayrıca oyundayız diye mantık dışı hareketler de yasak, camide, motorsiklet üzerinde, karakol önünde vuruşmak pek akıllıca değil. 
-Oyunun bir adet yöneticisi var. Tüm katılımcıların kişisel bilgileri yöneticide bulunuyor. Oyun boyunca yapılan her şey yönetici kontrolü ile ilerliyor. Organizasyonun başlangıç kısmı zor ve zaman alıyor. Ama oyun başladıktan sonra ''eğlenme odaklı'' oyuncular olduğu sürece oyun sorunsuzca ilerliyor. Oyun yöneticisi kontrolünde ilerleyen oyuna eğlenmek istiyorsanız mutlaka katılın, kaçırmayın! 

-Oyuna katılım ücretli. Oyuna bireysel olarak katılabileceğiniz gruplar halinde de katılabiliyorsunuz. Kişi başı ücreti 50TL 
-Oyun kuralları tamamı ile ''güven üzerine'' kurulu fakat kurallar çok net. Eğer kural dışı hareket yapıldığı anlaşılırsa oyundan direk olarak atılıyorsunuz. 
-Oyunu oynamak isteyen kişilerin  en zorlandığı kısım başlangıç kısmı, gerçek hayatta oynanacağı için kişisel bilgilerinizi verme konusu biraz rahatsız edici bulunuyor. O yüzden oyun genellikle arkadaş tavsiyesi ile oynanıyor. Herkes bir arkadaşına güvenip oyunu oynuyor. Ama şunu söylemeliyiz. Oyunda kişisel bilgileriniz oyun yöneticisi kontrolünde. 
-Oyuncuların kendileri hakkında vermesi gereken kişisel bilgiler:  Isim - fotoğraf, Ev - iş yeri adresi, Çalışma saatleri 

Bu bilgileri vermeye hazırsanız ve 15 gün boyunca farklı kişiler tanımak, bu heyecanlı oyun sayesinde hayatınızda bir kere de olsa AJAN olma hissi yaşamak istiyor, tüm verilen görevleri yerine getirip oyunun sonuna ölmeden kalabilirseniz PARA ödülü de kazanabilirsiniz.  

05 Haziran 2015 katılım için son gün!     Deli gibi oynamak istiyorum! Ne yapacağım?  


Oyunumuzu 12-28 Haziran tarihinde oynanacaktır! 


Bu oyuna katılmak istiyorsanız acele edin... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...