OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

28 Nisan 2015 Salı

25 Nisan 2015 CITO Geocaching Etkinliği - Süperdi yine cok eglendik... :)

25-26 Nisan 2015 tarihleri dünya genelinde Geocaching CITO etkinliklerinin yapıldığı tarihlerdi. Geçen sene 26 Nisan 2014 gününde yaptığımız CITO etkinliğini bu sene 25 Nisan 2015 tarihinde yaptık. Bu sefer Amerika'dan aramıza tekrardan gelen Danley arkadaşımızı da aldık ve küçük hızlı süper bir çevre temizleme aktivitesi yaptık.


CITO etkinlikleri neden yapılıyor? 


Geocaching oyuncularının oyun alanı dünya olduğu için çevrenin temiz tutulması ve dünyamızın temiz tutulması geocaching oyuncuları için önemli. Bu yüzden her sene bahar geldiğinde dünya genelinde toplu olarak CITO etkinlikleri yapılıyor! Biz de elimizden geldiği kadar bu etkinlikleri düzenleyip geocaching'in duyulmasını sağlamaya çalışıyoruz. 

CITO'nun açılımı nedir?


Cache in Trash Out. 


CITO etkinliğine katılmak için illa geocaching oyuncusu mu olmak gerekli?


Hayır, öyle bir zorunluluk yok. Amaç dünyanın temiz bir yer olarak kalmasını sağlamak. Eğer sadece çevreye duyarlı bir kişiyseniz ve oyunu hiç bilmiyorsanız yine de katılabilir bizimle birlikte CITO'da eğlenirsiniz ve çevreyi temizlememize katkıda bulunursunuz. Ayrıca isterseniz de geocaching hakkında size bilgi de veririz. Belki hoşunuza gider ve oyunu oynamaya başlarsınız.  OMA ekibine katılmak isterseniz buyrunuz..  Ayrıca Geocaching Türkiye Oyuncuları Facebook sayfası ndan da geocaching hakkında bilgi alabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...