OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

26 Mayıs 2015 Salı

Secret Agents Istanbul - Final Partisi ve Final Kapışması

22 Mayıs 2015 tarihinde yaptığımız Secret Agents - Final Partisi'nde tüm ajanlar çok eğlendi. 
Çok eğlenceli geçen partide oyunun genel kritiği yapıldı. İsteyen ajanlar oyun boyunca başarından neler geçtiğini anlattılar. Rakiplerinin ne kadar değişik taktikler kullandıklarını öğrenen ajanlar bazen şaşkınlıklarını gizleyemediler. 

Gecenin sonunda ilk 4 finalist açıklandı. 

Ajan Gulamamoli, Ajan Yeti, Ajan Imera ve Ajan Stealth final kapışmasını oynamaya hak kazanan ajanlar oldular. Finalist olduklarını öğrenen ajanlar 24 Mayıs günü Ajan Kapışması'nın nasıl olacağını merak etmeye başladılar...


Final Kapışması 


Ilk 4'e kalan ajanlar 24 Mayıs 2015 tarihinde Final Kapışması'nda birbirleri ile yarışmak için tekrardan toplandılar. Sadece birbirleri ile değil ayrıca Ajan OMA ile de kapıştılar. 2 saatin üzerinde süren ve çok eğlenceli geçen finalde 4 finalist neden finalist olduklarını kanıtladılar. Ajan OMA'nın kıyafet değiştirmemesi onun için çok büyük bir şansızlık oldu.



Finalist ajanlar oyunda kıyafet değiştirmenin ne kadar önemli olduğunu OMA'ya göstermiş oldular ;)


Sonuç:

8 - 24 Mayıs 2015 Secret Agents Istanbul birincisi Ajan Yeti oldu. Ajan Yeti birincilik sertifikasını alırken oldukça yorgun ama bir o kadar da gururlu gözüküyordu.


Ajan Yeti'yi ve tüm ajanları bir kez daha tebrik ediyorum.  Tüm katılanlar ve oyunu dürüstçe oynayan tüm ajanlar, harikaydınız!
Bir sonraki oyunda görüşmek üzere. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...